Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στο διεθνούς ακτινοβολίας Zeus + Dione show η μουσική ήταν του πατρινού Σταύρου Γασπαράτου

Στο διεθνούς ακτινοβολίας Zeus + Dione s...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Καλεσμένοι από όλον τον κόσμο έσμιξαν στο πλωτό μουσείο του Πειραιά με υπόκρουση του περιζήτητου συμπατριώτη μας

Πολυσυζητήθηκε για την πρωτότυπη τοποθεσία, την ελληνικότητα και το international fashion crowd που προσέλκυσε το επετειακό show του label Zeus + Dione.

Στο πλωτό μουσείο Hellas Liberty στον Πειραιά η Resort 2024 collection με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων της εταιρείας, τίμησε τις ντόπιες παραδοσιακές τεχνικές του χειροποίητου ενώ στράφηκε για πρώτη φορά και στην ανδρική ένδυση.

Η co-founder της Zeus + Δione,  Δήμητρα Κολοτούρα  και ο art director Marios Schwab υποδέχθηκαν εκπρόσωπους media του εξωτερικού και διάσημες influencers, ενώ δεν έλειψε η Μαρέβα Μητσοτάκη που εγκατέλειψε το τιμόνι του brand τρία χρόνια πριν,  λόγω της πολιτικής θέσης του συζύγου της.

Το εμβληματικό σπαθωτό  μοτίβο πάνω στο μετάξι, έσμιξε με αμφιέσεις εμπνευσμένες από σφουγγαράδες και ψαράδες  των νησιών μας, αλλά και επαγγελματίες με λαικό, πολιτισμικό στίγμα όπως οι ελληνοράφτες, οι μεταλλοτεχνίτες, οι δερματάδες. Ασπρο και μαύρο, λευκό με χρυσό,  χακί, μπεζ, μεταλιζέ και απαλές ρίγες είχαν την τιμητική τους μέσα από λιτές σιλουέτες. Η ξένη έκδοση της Vogue έγραψε για «δωρικό μινιμαλισμό».

Το styling συνυπέγραψαν ονόματα της ελληνικής μόδας με επίσης εξαιρετική φήμη: Χειροκροτήθηκαν τα  κεντήματα του Άρη Τζονευράκη, τα κουμπιά του Minas, τα σανδάλια των Ancient Greek Sandals, το tailoring των Christakis και Bespoke Athens,  τα καπέλα της Κατερίνας Καρούσου. Η βραβευμένη Ελευθερία Ντεκώ φώτισε την επίδειξη και το styling ήταν της Katy England.

Τη μουσική υπόκρουση ανέλαβε ένα «δικό μας» ταλέντο, ο καινοτόμος μουσουργός Σταύρος Γασπαράτος.

(Φωτογραφίες Zeus + Dione facebook)

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View