Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Η πρόταση Σπίρτζη για μεταβατική συλλογική ηγεσία από τέσσερα πρόσωπα

ΣΥΡΙΖΑ: Η πρόταση Σπίρτζη για μεταβατική...

Εξελίξεις στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Συλλογική μεταβατική ηγεσία προτείνει ο Χρήστος Σπίρτζης στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.  Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε σε τέσσερα πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης θα μπορούσαν να αποτελέσουν την συλλογική, μεταβατική ηγεσία του κόμματος και τα οποία είναι οι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου και Νίκος Παππάς.

«Αυτό συζητήσαμε και θα αποφασίσουμε σήμερα. Μια μεταβατική εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ . Δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται σε ένα κόμμα αυτό. Αν θυμάμαι καλά και στη Νέα Δημοκρατία υπήρχε μεταβατική ηγεσία για μεγάλο χρονικό διάστημα και στο ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν», τόνισε.

«Η δική μου η πρόταση ήταν, από τη στιγμή που έχουμε αυτή την κατάσταση, να υπάρξει ένας αριθμός αναπληρωτών του προέδρου μας, Αλέξη Τσίπρα» πρόσθεσε ο κ. Σπίρτζης, ο οποίος σε ερώτηση για τον αριθμό αυτών των προσώπων απάντησε: «Τέσσερις».

Όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα είπε ότι η δική του πρόταση ήταν «να πάει η εκλογή του προέδρου και οι προσυνεδριακές διαδικασίες αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές». «Δεν μπορούμε να πάμε να εκλέξουμε στην τούρλα του Σαββάτου, δηλαδή τέλη Αυγούστου, Σεπτέμβριο», εξήγησε.

Ειδήσεις Τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις