Η μητέρα ζήτησε από το δικαστήριο να μην εκτίσει ο 40χρονος στη φυλακή την ποινή του, αλλά να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ
Ποινή φυλάκισης 22 μηνών επιβλήθηκε στον 40χρονο που χτύπησε και τραυμάτισε την μητέρα του με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε νοσοκομείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα χθες Παρασκευή (30/6).
Ο 40χρονος ζήτησε συγνώμη από το δικαστήριο, αλλά και από την μητέρα του, η οποία ήταν παρούσα στο δικαστικό μέγαρο της πόλης.
Η μητέρα ζήτησε από το δικαστήριο να μην εκτίσει ο 40χρονος στη φυλακή την ποινή του, αλλά να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ, στο οποίο δηλώνει εθισμένος.
Το αίτημα έγινε εν μέρει δεκτό, καθώς αποφασίστηκε να κρατηθεί ο 40χρονος σε σωφρονιστικό κατάστημα για ένα μήνα και να του δοθεί η δυνατότητα να ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ.
Κρήτη: Καραμπόλα 4 οχημάτων στον ΒΟΑΚ - Στην Εντατική τρεις τραυματίες
Δίκη Άλκη Καμπανού: Την Πέμπτη αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου
Απολύθηκε καθηγήτρια που δεν εμφανιζόταν στο σχολείο για 20 χρόνια
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












