Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύπρος: Δύο νεκροί σε συμπλοκή έξω από μπυραρία - Δέχτηκαν θανατηφόρες μαχαιριές

Κύπρος: Δύο νεκροί σε συμπλοκή έξω από μ...

Οι δράστες συνελήφθησαν αλλα τα αίτια της συμπλοκής δεν έχουν ακόμα διελευκανθεί

Δύο άνδρες, 44 και 52 ετών, έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από μπυραρία στην περιοχή του Δήμου Ύψωνα, στη Λεμεσό Κύπρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/6).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 43χρονος φίλος των δύο ανδρών, δέχτηκε επίθεση από υπόπτους έξω από τη μπυραρία.

Οι φίλοι του επενέβησαν και δέχτηκαν θανατηφόρες μαχαιριές από τους δράστες. Πρόκειται για τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη συμπλοκή και για τον 52χρονο Μιχάλη Μιχαήλ, ο οποίος εξέπνευσε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού. Κατά την ανάκριση τους παραδέχθηκαν ότι βρίσκονταν στο σημείο την ώρα της συμπλοκής, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν τραυμάτισαν κανέναν.

Τα ακριβή αίτια της συμπλοκής ερευνώνται.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσου, Λευτέρης Κυριάκου δήλωσε στο “Πρωινό Δρομολόγιο” του ραδιοφώνου του ΡΙΚ ότι εξετάζεται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος, λίγες ημέρες πριν από την φονική συμπλοκή, είχε καυγαδίσει με συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο υπόπτων.

Το υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης καθώς και οι καταθέσεις των μαρτύρων που συνεχίζονται αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις