Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η Ενωτική Συνεργασία Ιατρών για την Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Η Ενωτική Συνεργασία Ιατρών για τ...

Η ανακοίνωση

Η Ενωτική Συνεργασία Ιατρών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την Άννα Μαστοράκου, μιλώντας για τις "πρωτοβουλίες" της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, όπως αναφέρει χαρακτηριστκά, λόγω της υποψηφιότητας της, στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτώβρη.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρει: 

"Με αμηχανία παρακολουθεί ο Ιατρικός κόσμος της Πάτρας, τις ''πρωτοβουλίες'' της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου κ. Άννας Μαστοράκου, να συναντάται με εκπροσώπους διαφόρων φορέων διαφημίζοντας την υποψηφιότητά της για την ΠΔΕ με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και του περιφερειάρχη κ. Ν. Φαρμάκη, αλλά και να ''αναγγέλλει'' μελλοντικές συμφωνίες του Ιατρικού Συλλόγου με διάφορους φορείς, εν αγνοία του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου.
Ως παράταξη του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας που εκπροσωπούμαστε στο Δ.Σ. του Συλλόγου, ερωτάμε την κ. Α. Μαστοράκου, με ποιά ιδιότητα ''κλείνει μελλοντικές συμφωνίες'' για λογαριασμό του Ιατρικού Συλλόγου, όπως έκανε πρόσφατα με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ; Ως πρόεδρος του Ι.Σ. Πάτρας χωρίς να έχει την έγκριση του ΔΣ ή ως υποψήφια του κ. Φαρμάκη;
Διότι αν ''κλείνει συμφωνίες'' ως Πρόεδρος του Ι.Σ. Πάτρας, τουλάχιστο θα έπρεπε, για λόγους στοιχειώδους σεβασμού προς το Δ.Σ., να το γνώριζαν εκ των προτέρων τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου και βεβαίως να είχε την τυπική έγκριση της πλειοψηφίας...εκτός κι αν την θεωρεί ''δεδομένη'', οπότε οι υπόλοιπες παρατάξεις περιτεύουν..."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις