Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Ασημακόπουλος - Survivor: «Έπεσε πολλή ανθρωποφαγία, ήθελαν να σώσουν την καρέκλα τους»

Γιώργος Ασημακόπουλος - Survivor: «Έπεσε...

"Εννοείται ότι off-camera παίζονται πολλά. Μη βλέπεις κάποιους χαρακτήρες που πηγαίνουν να κάνουν ριάλιτι με συγκεκριμένους παίκτες", αποκαλύπτει

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης, κάνοντας λόγο για «ανθρωποφαγία», ενώ αποκάλυψε τον άνθρωπο που θα ήθελε να δει να σηκώνει το τρόπαιο του νικητή. 

«Εγώ θεωρώ ότι πέρασα κομπλέ. Οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν λίγο παλούκι, ήθελαν να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Μπήκα χαλαρά, ήθελα να είμαι καλός αγωνιστικά και όχι να μπλέξω με ίντριγκες», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Υπήρχαν κάποιες επιθέσεις προς το πρόσωπό μου. Επί της ουσίας ήμουν μόνος μου. Μιλούσα λίγο με τον Κρις, με τη Μελίνα», τόνισε.

«Δεν υπήρχε αυτή η χημεία, είχαν μπει όλοι με στρατηγική πώς θα φτάσουν παρακάτω. Καμία σχέση με το ’21, τότε περνούσα τέλεια. Έπεσε πολλή ανθρωποφαγία, ήταν πολλά τα λεφτά και όλοι ήθελαν να σώσουν την καρέκλα τους», αποκαλύπτει αμέσως μετά ο Γιώργος Ασημακόπουλος για το Survivor All Star.

«Εννοείται ότι off-camera παίζονται πολλά. Μη βλέπεις κάποιους χαρακτήρες που πηγαίνουν να κάνουν ριάλιτι με συγκεκριμένους παίκτες. Για παράδειγμα, εγώ με τον Μάριο off-camera ήμασταν συνέχεια μαζί. On-camera που ήμασταν με τον Νίκο Μπάρτζη, δεν ερχόταν. Το έπαιζε λίγο… ιστορία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight