Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεπόλια: Χωρίς τέλος η λίστα της φρίκης- Έρχονται πέντε νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Χωρίς τέλος η λίστα της φρίκης-...

Ανάμεσα στους 5 είναι ένας κάτοικος της περιοχής παντρεμένος με παιδί.

Ατέλειωτη φαντάζει η λίστα της φρίκης με τους βιαστές-πελάτες της 12χρονης12χρονης στα Σεπόλια καθώς οι Αρχές συνεχίζουν το δύσκολο έργο της ταυτοποίησης ατόμων που συνευρέθηκαν έναντι αμοιβής με το κορίτσι.

Νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας αναφέρουν ότι άλλα 5 άτομα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών και είναι θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις. Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews από τα στοιχεία και τις περιγραφές που έκανε η 12χρονη κατά την τελευταία, έκτη κατά σειρά, κατάθεσή της οι Αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη πέντε νέων προσώπων που φέρεται να συναντήθηκαν με το 12χρονο κορίτσι.

Ποιοι είναι
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της κυριακάτικης εφημερίδας ανάμεσα στους 5 είναι ένας κάτοικος της περιοχής παντρεμένος με παιδί.

Ο συγκεκριμένος άνδρας σύχναζε στο κατάστημα του βασικού κατηγορούμενου  ενώ όπως είπε η 12χρονη τον έβλεπε στην πλατεία με τη γυναίκα του και το παιδί του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews από τα στοιχεία και τις περιγραφές που έκανε η 12χρονη κατά την τελευταία, έκτη κατά σειρά, κατάθεσή της οι Αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη πέντε νέων προσώπων που φέρεται να συναντήθηκαν με το 12χρονο κορίτσι.

Μάλιστα όπως είπε το κορίτσι, ο συγκεκριμένος άνδρας την προσέγγισε ο ίδιος στην πλατεία και άρχισε να της ζητά γυμνές φωτογραφίες.

Ένα άλλο άτομο που έχει ταυτοποιηθεί είναι αλλοδαπός που έχει κατάστημα στην ίδια γειτονία. Και σε αυτή την περίπτωση η προσέγγιση έγινε δια ζώσης αφού φαίνεται ότι ο άνδρας γνώριζε τον βασικό κατηγορούμενο και είχε ενημερωθεί σχετικά.

Όσον αφορά τους άλλους τρεις άνδρες, η 12χρονη είπε ότι τους γνώρισε μέσω της ιστοσελίδας που φέρεται να είχε δημιουργήσει λογαριασμό ο βασικός κατηγορούμενος  με τις φωτογραφίες της.

Τους συγκεκριμένους άνδρες τους συνάντησε στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του μετρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και τις επόμενες ημέρες να έχουμε νέα εντάλματα και συλλήψεις.

Ο νέος ανακριτικό κύκλος

Έχουν προηγηθεί 8 συλλήψεις πριν 10 ημέρες με τις οποίες άνοιξε ο νέος ανακριτικό κύκλος της υπόθεσης.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με την απολογία συνολικά 22 κατηγορουμένων, οι περισσότεροι από τους οποίους με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέας έχουν ήδη οδηγηθεί στη φυλακή. Μεταξύ αυτών μάλιστα βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης παρά το γεγονός ότι και η ίδια αρνείται την ποινική της εμπλοκή στην υπόθεση αλλά και το παιδί δεν έχει καταθέσει ο,τιδήποτε επιβαρυντικό εκείνη.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η πρώτη δικογραφία παίρνει το δρόμο για το δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν με βούλευμά τους για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο, ενώ ο δεύτερος ανακριτικός κύκλος είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η λύση αυτή προκρίθηκε, όπως όλα δείχνουν, προκειμένου να προχωρήσει η πρώτη υπόθεση και να αποφευχθεί ο κίνδυνος αποφυλάκισης των κατηγορουμένων λόγω λήξης 18μήνου , που είναι και το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης για τους κατηγορούμενους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις