Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Κόκκινο Ποτάμι: Απόψε το μεγάλο φινάλε της σειράς

Το Κόκκινο Ποτάμι: Απόψε το μεγάλο φινάλ...

Το συγκλονιστικό τέλος απόψε στις 22:00 στο ΟΡΕΝ

Η καθηλωτική δραματική σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια, σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, φτάνει στο τέλος της και το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 22:00 στο OPEN θα προβληθεί το συγκλονιστικό φινάλε.

Το δράμα των ηρώων κορυφώνεται, ο μεγάλος διωγμός είναι προ των πυλών, η καταστροφή της Σμύρνης αναπόφευκτη, οι βαρβαρότητες ασύλληπτες και ο δρόμος των προσφύγων στρωμένος με πόνο, δυστυχία και απώλεια.

Είμαστε πια στο 1922. Οι λανθασμένες επιλογές των Ελλήνων οδηγούν στη μεγάλη ήττα. Η προσπάθεια να περάσουν το Σαγγάριο αποτυγχάνει. Αρχίζει η οπισθοχώρηση. Δημοσθένης και Ιφιγένεια, βρίσκονται συνεχώς στη δίνη αυτών των γεγονότων.

Εν τω μεταξύ, η Ανθή ελευθερώνεται και φεύγουν από το χωριό με τον Νίκο. Ο Ισμαήλ έχει επιστρέψει στη θέση του. Η Χασμίκ και η οικογένεια της, όπως και η οικογένεια της Αντιγόνης, ζουν στη Σμύρνη την αγωνία για τις εξελίξεις.

Μετά από πολλές περιπέτειες, Ιφιγένεια και Δημοσθένης φτάνουν στη Σμύρνη. Είναι λίγο πριν την καταστροφή. Μεγάλη πυρκαγιά και χάος σε όλη την πόλη. Η καταστροφή της Σμύρνης θα καθορίσει την τύχη των ηρώων μας αλλά και της Ελλάδας…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight