Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο: Θυμάμαι να σκέφτομαι «τώρα έχω τελειώσει»

Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο: Θυμάμαι ν...

Δείτε βίντεο

Για το τροχαίο που είχε το απόγευμα της Τετάρτης μίλησε η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ που παραμένει στο νοσοκομείο καθώς, όπως είπε, «έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση».

«Εγώ θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα σε ένα αυτοκίνητο. Πώς έγινε τι έγινε, δεν ξέρω. Αποσπάστηκε η προσοχή μου κάπως, δεν ξέρω;» είπε στο «Πρωινό» του ΣΚΑΪ.

Περιγράφοντας τι συνέβη μετά το τροχαίο η Χριστίνα Σούζη είπε ότι «με βοήθησε να βγω ο κ. Βασίλης (σ.σ. ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου), με κάθισε στο πεζούλι περπατώντας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχω κάτι σπασμένο, είχα αίματα όμως στο πρόσωπο γιατί έχω σκίσει το μάτι και τη μύτη». Χαριτολογώντας, δε, πρόσθεσε «βλέπω τον εαυτό μου στη φωτογραφία και λέω «πότε θα ξαναγίνω έτσι;»».

Όπως είπε η Χριστίνα Σούζη «ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Θα έκανα αριστερά και θα πήγαινα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πώς έγινε. Άγιο είχα, αυτό είναι σίγουρο. Εκείνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν ανάποδα στο αυτοκίνητο και σκεφτόμουν ότι έχω τελειώσει. Μέχρι να κουνήσω χέρια και πόδια και να δω ότι ζω και να βγω από την ανοιχτή πόρτα είπα «δόξα τω Θεώ»». Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ είπε, επίσης, ότι «είχα βγάλει τη ζώνη επειδή πλησίαζα στο ραντεβού. Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight