Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 8 ...

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 7 από τους 8 νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκε ένας 20χρονος που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του.

Πρόκειται για τους 8 νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού, πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσή της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού στον Κολωνό, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας.

Οι ισχυρισμοί των 7 δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα και οι κατηγορούμενοι πήραν το δρόμο για τις φυλακές, ενώ ο 8ος κατηγορούμενος, ο 20χρονος που αφέθηκε ελεύθερος, επικαλέστηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις