ο μήνυμά του στο Twitter
Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε και ο Παύλος Μαρινάκης.
Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο πατρινός γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με μήνυμά του στο Twitter.
«Ένα μικρό -αναγκαστικό- διάλειμμα και συνεχίζουμε!», έγραψε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γνωστοποιώντας ότι μετά τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι κι ο ίδιος θετικός στον κορωνοϊό.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει, μέσω των social media, ότι έκανε τεστ και διαπίστωσε ότι νοσεί, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η περιοδεία του στην Χαλκιδική και η επίσκεψη που θα έκανε στο Άγιο Όρος την παραμονή και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.
Νίκαια-Τρομακτικό βίντεο: ΙΧ εκσφενδονίζει ηλικιωμένη που περνά δρόμο
Πατρών – Πύργου: Συνελήφθη για τα 150 ξηλωμένα κολωνάκια σήμανσης
Πάτρα: Ι.Χ. έπεσε στη θάλασσα στο κάστρο του Ρίου- Κολυμπώντας βρήκε η οδηγός
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr













