Η καλή του έχει επίσης καταγωγή απο το Λίβανο
Στα καλύτερά του είναι αυτό το διάστημα ο Σαρμπέλ, που ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελπίδα. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τρία τελευταία χρόνια και όλοι μιλούν για έρωτα από την πρώτη ματιά!
Ο Σαρμπέλ συνάντησε την Ελπίδα στο κομμωτήριο όπου κουρεύεται -στο οποίο είναι υπεύθυνη η «καλή» του- και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Από τότε είναι μαζί και η σχέση τους όσο πάει και δυναμώνει.
Ο τραγουδιστής είχε κρατήσει κρυφό τόσο καιρό τον δεσμό του, αλλά πρόσφατα ανακοίνωσε ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και πλέον ψάχνουν και ημερομηνία γάμου.
Σύμφωνα με την «Espresso», Σαρμπέλ και Ελπίδα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, αφού, εκτός από τη χημεία, τους «δένει» και η κοινή τους καταγωγή από τον Λίβανο!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










