Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Προετοιμάστε το δέρμα σας για το καλοκαίρι

Προετοιμάστε το δέρμα σας για το καλοκαίρι

Διατηρήστε το λαμπερό και υγιές όλο το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι πια εδώ, με τον ήλιο και τη θάλασσα να πρωταγωνιστούν! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προετοιμάσετε το δέρμα σας και να το διατηρήσετε στην καλύτερη του εκδοχή.

1.  Απολέπιση σώματος
Η βαθιά ενυδάτωση πολλές φορές δεν είναι αρκετή αν δεν έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία και απολέπιση δέρματος, ώστε να διατηρήσουμε το δέρμα μας σε πολύ καλή κατάσταση όλο το καλοκαίρι και να μεγιστοποιήσουμε τα αποτέλεσμα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, καθώς και τη διάρκεια του μαυρίσματος. Η υφή του δέρματος πρέπει να βελτιωθεί μέσω της αφαίρεσης των νεκρών κυττάρων, ώστε να μπορεί να απορροφήσει σωστά τις κρέμες περιποίησης και ενυδάτωσης. Επιλέξτε το προϊόν που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα και εφαρμόστε 1-2 φορές την εβδομάδα.

2.  Βαθιά ενυδάτωση 
Πριν βγούμε στην παραλία είναι ιδανικό να προηγηθεί μια βαθιά ενυδάτωση του δέρματος μας, καθώς με τον ήλιο αφυδατώνεται και χάνει την πολύτιμη υγρασία του που το κρατά ελαστικό και σφριγηλό. Τα κατάλληλα προϊόντα ενισχύουν το υδατικά συστατικά της επιδερμίδας, συγκρατούν το νερό και διατηρούν το δέρμα φρέσκο, λείο, λαμπερό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο.

3.   Αντηλιακή προστασία 
Η αντηλιακή προστασία είναι αυτό που μας απασχολεί την άνοιξη και το καλοκαίρι, παρ'όλο που είναι σημαντική καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη και το χειμώνα, κυρίως σε επιδερμίδες ευαίσθητες ή με τάση για πανάδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα μακιγιάζ ή την καθημερινή ενυδατική σας κρέμα, που να περιέχουν δείκτη SPF 15, προχωρώντας όμως στο καλοκαίρι πρέπει να χρησιμοποιείτε μια ξεχωριστή αντηλιακή κρέμα, που να περιέχει δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 30. Ειδικά εάν εκτίθεστε στον ήλιο είναι για πολλές ώρες, ανανεώνετε την εφαρμογή του αντηλιακού σας περίπου κάθε δύο ώρες.

4. Περιποίηση προσώπου
Περιποιηθείτε την επιδερμίδα στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα σας, Ενυδατώστε το πρόσωπό σας σε καθημερινή βάση πρωί-βράδυ και χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα μάσκα για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα. Βάλτε στο πρόγραμμα σας μία φορά την εβδομάδα μία θεραπεία προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε να έχετε ένα πιο σφριγηλό, αναζωογονημένο και λαμπερό δέρμα. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being