Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

p-consulting.gr: Συνεχής ανάπτυξη, πάντα στο πλευρό των επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας

p-consulting.gr: Συνεχής ανάπτυξη, πάντα...

Διεθνής και πολυσχιδής η δράση της Πατρινής εταιρείας

Η διαρκής εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας έχει αλλάξει άρδην τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και των οργανισμών και έχει δημιουργήσει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Σε αυτό το πλαίσιο, η p-consulting.gr είναι μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες πληροφορικής, εκπαίδευσης και συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Δυτική Ελλάδα και μπορεί να βοηθήσει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Με πλούσια και βραβευμένη εμπειρία στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ειδικεύεται στη δημιουργία online σεμιναρίων και εκπαιδευτικών πλατφορμών και παιχνιδιών καθώς και εφαρμογών για smartphones, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες και εργαλεία.

Επίσης, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα στην επιχειρηματικότητα και διαχειρίζεται και αναπτύσσει έργα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, ειδικά εκείνων που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Επιπλέον, η εταιρεία έχει μεγάλο ιστορικό συμμετοχής σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα και έχει λάβει πολλά ευρωπαϊκά βραβεία  βέλτιστης πρακτικής.

 

 

 

Έχοντας δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργασιών με επιχειρήσεις και φορείς σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχοντας κερδίσει τη φήμη του αξιόπιστου συνεργάτη, η p-consulting.gr είναι η ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε οργανισμό αναζητά να βελτιώσει την ψηφιακή του παρουσία και τις επιχειρηματικές και εκπαιδευτικές πρακτικές χρησιμοποιώντας μεθοδολογίες και εργαλεία που αναπτύσσει ως περήφανο μέλος των ομάδων εργασίας των  μεγαλύτερων πανευρωπαϊκών δικτύων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης όπως το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (CEDEFOP) και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (EfVET).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 261 181 1200 ή στο [email protected], ώστε να κανονίσετε το δικό σας ραντεβού με τα στελέχη της εταιρείας στα γραφεία της στην Ηρώων Πολυτεχνείου 92.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά