Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την Τετάρτη 7 Ιουνίου στην Πάτρα

Εκλογές 2023: Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την ...

Η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας

Συνεχίζεται το οδοιπορικό της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας σε ολόκληρο το νομό.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: "Χθες το απόγευμα, κλιμάκιο στελεχών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη, επισκέφτηκαν τις συνοικίες Πυροσβεστίου, Γούβας και Νέου Δρόμου, όπου συνομίλησαν με τους πολίτες και διένειμαν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την περίοδο διακυβέρνσης 2023-2027.

Σήμερα το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η περιοδεία σε καταστήματα της οδού Ακρωτηρίου στο Ψαροφάι, ενώ το απόγευμα το κλιμάκιο θα επισκεφτεί τα δημοτικά διαμερίσματα Σελλά, Αργυρά και Πιτίτσα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, στις ομιλίες του υπογράμμισε:

"Oι πολίτες της Αχαΐας, με τη ψήφο τους την προπερασμένη Κυριακή, γύρισαν την πλάτη στο διχασμό και την τοξικόττηα. Ηττήθηκε ο διχασμός και κέρδισε η ενότητα, ηττήθηκε ο λαϊκισμός και κέρδισε ο συγκροτημένος πολιτικός λόγος που η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε σε ολόκληρη την Ελλάδα".

Παράλληλα, υπογράμμισε, ότι πολλοί ίσως να αιφνιδιάστηκαν από το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα, αυτό όμως ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλε στο νομό, ολόκληρο το στελεχιακό δυναμικό.

- Σύσκεψη με βουλευτές και υποψηφίους των τελ. εκλογών

Ευρεία σύσκεψη, όπου θα καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα των καθημερινών δράσεων - παρεμβάσεων - εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, από την επόμενη Τρίτη 6 Ιουνίου και μέχρι τις εκλογές, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 31 Μαϊου στις 12:30 το μεσημέρι, στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. στην Πάτρα.

Προσκεκλημένοι είναι οι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσονας Φωτήλας και οι υποψήφιοι βουλευτές των πρόσφατων εκλογών Άγγελος Τσιγκρής, Έφη Γιαννιά, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, Νίκος Σπηλιόπουλος, Γιώτα Παυλοπούλου, Αθηνά Τραχήλη, Κατερίνα Καραφωτιά και Γιάννης Κουκουβέλας.

Τα τέσσερα κλιμάκια που θα δημιουργηθούν, θα ξεκινήσουν ένα νέο οδοιπορικό σε ολόκληρη την Αχαΐα, με εκδηλώσεις διαλόγου, συναντήσεις, επισκέψεις, συνομιλώντας με τους πολίτες μέχρι και στο πιο απομακρυσμένο οικισμό του νομού.

Μεθαύριο Πέμπτη, 1η Ιουνίου, συνεδριάζει η ΔΕΕΠ Αχαΐας με τη συμμετοχή των μελών και των τομεαρχών. Η συνεδρίαση, όπως έγινε και στις πρόσφατες εκλογές, θα είναι διαρκής και θα επαναλαμβάνεται καθημερινά μέχρι την παραμονή των εκλογών.

Τέλος, το βράδυ της Πέμπτης (8:00 μμ), στον ημιόροφο του εκλογικού κέντρου Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μετεκλογική συνάντηση εθελοντών από το Κεντρικό Διαμέρισμα Πάτρας και από τις Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις.

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου, θα οριστικοποιηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των επισκέψεων στην Αχαΐα του πρώην Υπουργού και βουλευτή κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις