Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σπ. Μαρτίκας - Survivor All Star: Η οργή για την Ε. Παπαδοπούλου και τα δάκρυα για τη Βρισηίδα του

 Σπ. Μαρτίκας - Survivor All Star: Η οργ...

Αποχώρησε από το παιχνίδι

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από την αποχώρησή του από το Survivor All Star, παραχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μίλησε στην "Πρωινό μας", ως είθισται.

Ωστόσο, ένα τεχνικό πρόβλημα, κατέστησε αδύνατο να προβληθούν οι δηλώσεις του στην εκπομπή, αφού, όπως εξήγησε δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έγινε μέσω skype, δεν καταγράφηκε ο ήχος.

Παρόλα αυτά, ο δημοσιογράφος μετέφερε μερικά από όσα είπε ο παίκτης, ο οποίος αποχώρησε με 6ψήφιο ποσό από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, "κρατώντας" δύο κύρια σημεία: τα δάκρυα για τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου, και την οργή του για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

"Συζητήσαμε 54 λεπτά, στα οποία ο Σπύρος Μαρτίκας συγκινήθηκε για την Βρισηίδα του, για την γυναίκα του, όπως την αποκάλεσε. Ήθελε να της μιλήσει, δεν είχε πάρει ακόμα το κινητό του. Με ρωτούσε αν είναι καλά, για την υγεία της και για την ψυχολογική της κατάσταση. Έκλαψε" είπε ο Νίκος Παρτσώλης.

"Όμως, ο Σπύρος Μαρτίκας θύμωσε κιόλας, με άτομο που δεν είναι μέσα στο παιχνίδι. Το αποκάλεσε "ανήθικα αδιανόητο ντροπή" αν έτσι μιλάει αυτό το άτομο για εκείνον. Είναι εξοργισμένος με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που τον αποκάλεσε αδίστακτο και ότι όλα τα κάνει για τα χρήματα. Της δίνει μια απάντηση. Όσοι μίλησαν για τον Σπύρο Μαρτίκα στα κιου τους, μίλησαν για τον παίκτη Σπύρο Μαρτίκα, ενώ η Ευρυδίκη για τον άνθρωπο Σπύρο Μαρτίκα" συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Τέλος, ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά είπαν πως ο παίκτης θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής τις επόμενες μέρες και θα απαντήσει για όλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight