Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Ο 12ος φετινός τάκος του Μαρτίκα και ο χαμός με Καραγκούνια-Μπάρτζη

Survivor All Star: Ο 12ος φετινός τάκος ...

Δείτε βιντεο

Με τον Σπύρο Μαρτίκα να βγαίνει για 12η φορά φέτος και 24η συνολικά στον τάκο και τους Τάκη Καραγκούνια και Νίκο Μπάρτζη να έχουν έναν μεγάλο καυγά που ανάγκασε τον Γιώργο Λιανό να τους αποβάλει από το στίβο μάχης, επέστρεψε μετά από πέντε ημέρες απουσίας το Survivor All Star.

Oι Κόκκινοι φαίνεται πως έχουν κουραστεί με την συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια και τις εντάσεις που δημιουργεί. Πλέον ούτε ο ηρεμός Σάκης Κατσούλης, αλλά ούτε η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη αντέχουν τον 49χρονο μισθοφόρο, ο οποίος συνεχώς πιέζει τους συμπαίκτες του να φέρουν νίκες, κάτι που τους δημιουργεί έξτρα άγχος.

«Δεν μπορώ να νταντεύω άλλο τον Τάκη, ούτε να του δίνω συμβουλές. Δεν είμαι η μαμά του», δήλωσε αγανακτισμένη η Μαριαλένα.

 

Ο 49χρονος μισθοφόρος δεν δείχνει να βάζει νερό στο κρασί του και φάνηκε και λίγο πριν το στίβο μάχης.

«Τα συναισθήματα των συμπαικτών μου δεν με αφορούν. Σίγουρα ο Σάκης θα ήθελε να μείνει ο Κόρο και η Μαριαλένα που είναι πιο κοντά, που είναι φίλοι. Είναι αποδεκτό δεν με πειράζει. Την είδα χθες που στεναχωρήθηκε που έφυγε. Εγώ πιστεύω ότι και εγώ να έφευγα η Μαριαλένα θα στεναχωριόταν! Αφήστε με να τελειώσω», είπε αρχικά ο Τάκης.

«Είμαι εδώ συνεχίζω και θα δούμε τώρα την πορεία και την εξέλιξη του παιχνιδιού τις επόμενες μέρες», πρόσθεσε στο τέλος.

«Εγώ δεν πήρα καν τον λόγο στο συμβούλιο», απάντησε η Μαριαλένα.

«Εάν δεν αφήσεις τον άλλον να ολοκληρώσει, δεν μπορείς να καταλάβεις και εσύ και ο κόσμος αυτό που ήθελα να πω. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι και εγώ να έφευγα θα στεναχωριόσουν», είπε με τη σειρά του ο Τάκης.

«Δεν πήρα τον λόγο χθες στο συμβούλιο, η Μελίνα και ο Σάκης πήραν τον λόγο. Εγώ όποιο και από τα παιδιά να έφευγε θα στεναχωριόμουν», ανέφερε στο τέλος η Μαριαλένα.

Κατά τη διάρκεια του run οι δύο παίκτες ξεκίνησαν τα σπρωξίματα και προσπαθούσαν να βάλουν εμπόδια ο ένας στον άλλον, μέχρι που ο μισθοφόρος χτύπησε άσχημα στο πόδι του λόγω τάκλιν που δέχθηκε από τον αγρότη. Ο παίκτης των κόκκινων άρχισε να ουρλιάζει: «Μέσα μου έριχνε αγκωνιές, μέσα στο παιχνίδι μου έριχνε αγκωνιές. Αυτός το ξεκίνησε. Άντε ρε γραφικοί πέντε μήνες τώρα, εδώ είμαστε». Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης τον προειδοποίησε να μην τον αγγίξει ξανά.

Μετά το περιστατικό ο Γιώργος Λιανός πέρασε σε μία αυστηρή ανακοίνωση, λέγοντας ότι δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές στο Survivor με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αποβληθούν από το αγώνισμα, έως ότου η παραγωγή αποφασίσει τι θα κάνουν.

Πριν πάνε ως θεατές στο συμβούλιο είχαν να απολαύσουν και τη βόλτα με το καταμαράν, πολύ φαγητό, πολύ αντηλιακό και διασκέδαση με θαλάσσια παιχνίδια. Τα γέλια όμως κόπηκαν απότομα όταν ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του καυγά ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και στον Τάκη Καραγκούνια. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, έδωσε τον λόγο στους δύο παίκτες για όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την ασυλία και τελικά δεν μπόρεσαν αν συγκρατήσουν για ακόμα μία φορά τα νεύρα τους.

«Στην αρχή έδωσα το χέρι στον Τάκη κι αυτός μου έλεγε ότι με κράζεις και δεν σου το δίνω. Με κοιτούσε περίεργα. Ξεκίνησε το παιχνίδι κι όπως θα δείτε στο πρώτο εμπόδιο ξεκίνησαν οι μπουνιές, οι πατητές. Μου τραβούσε τα μαλλιά και συνέχισε να μου τραβά τα πόδια. Μπήκα με τάκλιν για να περάσω το τελευταίο εμπόδιο κι ο Τάκης ούρλιαζε ότι του έσπασα το πόδι. Στην συνέχεια ξεκίνησε να βρίζει σπίτια, οικογένειες και πράγματα πολύ ιερά» είπε ο Μπάρτζης.

«Ώπα Μπάρτζη χαλάρωσε, δεν θα λες ψέματα. Σου είπα ότι είσαι μπιπ και κωλόπαιδο. Χαλάρωσε. Άκουσε κανείς να βρίσω σπίτι; Ο Νίκος θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor, αλλά με την συμπεριφορά του δεν μπορεί… Είναι φρικτός ψεύτης» απάντησε εκνευρισμένος ο Τάκης στα σχόλια του Μπάρτζη.

Ο Λιανός έδωσε τέλος στην όλη φασαρία και τους διαξιφισμούς και έστειλε τους Μπλε να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους, με το αποτέλεσμα της κάλπης να μην αποτελεί καμία έκπληξη, αφού για 12η φορά φέτος εκεί βρέθηκε ο «συνήθης ύποπτος» Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δέχθηκε ήρεμα την υποψηφιότητά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight