Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κάλεσμα για αιτήσεις σε μαθητές Β' και Γ' λυκείου για το λαϊκό φροντιστήριο αλληλεγγύης

Πάτρα: Κάλεσμα για αιτήσεις σε μαθητές Β...

Τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 19/6/2023 - Οι αιτήσεις θα μπορούν να γίνουν από τις 29/5 έως και τις 9/6

Τα θερινά τμήματα προετοιμασίας των μαθητών/τριών της Β΄ & Γ΄ Λυκείου, του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων θα ξεκινήσουν & φέτος και όπως ανακοινώθηκε, το διάστημα  παραλαβής των αιτήσεων ορίζεται από την Δευτέρα 29 Μαΐου  έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023.

Στόχος είναι το καλύτερο για τη μόρφωση των μαθητών/τριών, της κάθε λαϊκής οικογένειας και να βοηθηθούν γονείς που αναγκάζονται για την μόρφωσή των μαθητών παιδιών τους, να βάζουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Στην ανακοίνωση της η δημοτική αρχή της Πάτρας κάνει λόγο για «συνθήκες που θέτουν ακόμα πιο νωρίς και βίαια το ζήτημα της επαρκούς και έγκαιρης προετοιμασίας των μαθητών/τριών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και των απαιτητικών εξετάσεων όλων των τάξεων του σχολείου και ιδιαίτερα του Λυκείου» καθώς και “ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική των μέχρι σήμερα αστικών κυβερνήσεων, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και απουσία ουσιαστικών δομών ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές, που έχουν ως αποτέλεσμα να εξαναγκάζεται ο γονιός (όποιος μπορεί) να πληρώνει από την τσέπη του για να καλύψει τα κενά στη γνώση των παιδιών του που έπρεπε να προσφέρει η κατά τα άλλα «Δημόσια και Δωρεάν εκπαίδευση»”.

Η Αντιδημαρχεία Παιδείας και Αθλητισμού και η Διεύθυνση του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη όλων των εκπαιδευτικών που σταθερά είναι κοντά, ανακοινώνει για μια ακόμα χρονιά την έναρξη λειτουργίας των  Θερινών τμημάτων για τις τάξεις Β΄& Γ΄ Λυκείου, όλων των κατευθύνσεων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

*Οι ώρες παραλαβής αιτήσεων θα είναι από 11:00 π.μ – 13:30 μ.μ.

Η έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για την Δευτέρα 19 Ιουνίου. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023.

Ο χώρος για την παρακολούθηση των μαθημάτων θα είναι το 2ο Γυμνάσιο Πατρών, Μαιζώνος 156 και Τριών Ναυάρχων.

Οι αιτήσεις έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης στο epatras και μπορούν να υποβληθούν:

1.            Στην Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού, Πλατεία Γεωργίου 17 Α΄-  3ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610274035

2.            Ηλεκτρονικά μπορούν να κατατεθούν αιτήσεις στο email [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις