Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Από πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Εκλογές 2023: Από πού θα παρακολουθήσουν...

Οι πολιτικοί αρχηγοί αφού άσκησαν το πρωί το εκλογικό τους δικαίωμα, αναμένεται να παρακολουθήσουν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης από τα γραφεία των κομμάτων τους και κάποιοι άλλοι από το σπίτια τους

Λίγες ώρες έμειναν προτού κλείσουν οι κάλπες και ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης

Οι πολιτικοί αρχηγοί αφού άσκησαν το πρωί το εκλογικό τους δικαίωμα, αναμένεται να παρακολουθήσουν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης από τα γραφεία των κομμάτων τους και κάποιοι άλλοι από το σπίτια τους.

Στην Πειραιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης
 Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αφού άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη αναμένεται να μεταβεί εντός της ημέρας στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο προκειμένου να παρακολουθήσει με μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ το exit poll και ακολούθως τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

Στο σπίτι του ο Αλέξης Τσίπρας
 Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών οικογενειακά στο σπίτι του στην Κυψέλη -περιοχή όπου άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα, και αμέσως μετά θα δώσει το «παρών» στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου στο κέντρο της Αθήνας.

Στη Χαριλάου Τρικούπη ο Ανδρουλάκης
 Όσον αφορά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη, λίγο πριν τις 16:00 αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για Αθήνα. Μετά την προσγείωσή του, ο κ. Ανδρουλάκης θα βρεθεί στα γραφεία του κόμματος στα Εξάρχεια, στη Χαριλάου Τρικούπη, προκειμένου και αυτός να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος.

Στον Περισσό ο Κουτσούμπας - Στην πλατεία Κοραή ο Βαρουφάκης
Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Κουτσούμπας που το πρωί βρέθηκε στη Λαμία για να ψηφίσει, νωρίς το απόγευμα αναμένεται να μεταβεί στον Περισσό για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα. Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της Αθήνας, όπου μετά τις 21:00 το βράδυ θα προβεί σε δηλώσεις.

Τέλος, για τον Κυριάκο Βελόπουλο της Ελληνικής Λύσης μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για το πού θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις