Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Στο Αρκαλοχώρι ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης- "Να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα και στη διχόνοια"

Εκλογές 2023: Στο Αρκαλοχώρι ψήφισε ο Νί...

Γύρω στις 10 το πρωί

Στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.
Λίγο μετά τις 09.55 το πρωί  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προσήλθε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).

"Ήρθα εδώ για να ασκήσω τα εκλογικά μου δικαιώματα, στον τόπο καταγωγής μου, στο Αρκαλοχώρι για να υπογραμμίσω ποιο ήταν το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. Ήταν ένα περίβλημα του χάους και του πελατειασμού [...] Ελληνικέ λαέ σου αξίζουν πολύ περισσότερα και είμαστε εδώ στη νέα αυτή προσπάθεια να στα προσφέρουμε".

«Και τώρα ηρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες με ελπίδα και αιισιοδοξία να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος. Τους καλώ τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα και στη διχόνοια και σε όσους τα κάνουν όλα για την εξουσία. Σε όσους περιφρανούν τα πραγματικά τους προβλήματα και είναι ικανοί να γίνουν ικέτες της Χρυσής Αυγής και να στήσουν ένα παρακράτος σε βάρος του ελληνικού λαού» πρόσθεσε, ενώ τόνισε τη συμβολική αξία της ψήφου του στο Αρκαλοχώρι, τον τόπο καταγωγής του, όπου δύο χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό, κάτοικοι εξακολουθούν να ζουν σε δραματικές συνθήκες σε κοντέινερ» δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις