Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Κώστας Μάρκου: Αύριο η δημοκρατική Αχαΐα και ο Αλ. Τσίπρας δονούν σεισμικά όλη την Ελλάδα

Κώστας Μάρκου: Αύριο η δημοκρατική Αχαΐα...

Του Κώστα Μάρκου

Στην Πάτρα χτυπάει ο παλμός της μεγάλης πολιτικής αλλαγής και της προοδευτικής στροφής της διακυβέρνησης της χώρας.

Υποδεχόμαστε τον αυριανό πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα με τα βλέμματα όλης της Ελλάδας να είναι στραμμένα πάνω μας. Από τη δημοκρατική Αχαΐα ξεκινάει αύριο η αντίστροφη μέτρηση που θα επαναφέρει το όραμα και τη προοπτική στην κοινωνία μας. Σε λίγο, θα κλείσουμε όλες και όλοι τα μάτια μας για λίγες στιγμές και όταν τα ανοίξουμε θα ζούμε σε έναν τόπο αξιοβίωτο, που η εργασία θα είναι δικαίωμα και όχι προϊόν προς εκμετάλλευση, οι μισθοί δεν θα αποσκοπούν στην υπερσυσσώρευση κερδών για τους λίγους, αλλά στην ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών και η Υγεία, η Παιδεία, το νερό και η ενέργεια θα μείνουν δημόσια αγαθά.

Στην Πάτρα, αύριο, 8:00 μ.μ. όλες και όλοι μαζί θα υπογράψουμε ένα νέο συμβόλαιο κοινωνικής δικαιοσύνης και αναδιανομής του πλούτου από τους «πάνω» προς τους πολίτες. Η ασφυκτική πλατεία Γεωργίου θα δονήσει όλη τη χώρα σε παλμούς αναντίστρεπτης κατάρρευσης του καθεστώτος «Μητσοτάκη». Ο πολιτικός σεισμός που θα έχει επίκεντρο την πόλη μας θα παρασύρει όλα τα αντιθεσμικά παράκεντρα, που με σπουδή οικοδόμησε ο Κ. Μητσοτάκης, στην δημόσια σφαίρα, στα ΜΜΕ, στον χώρο της Δικαιοσύνης, στην εκπαίδευση και τα νοσοκομεία, στους εργασιακούς χώρους και τις μεγάλες επιχειρήσεις, στο Κοινοβούλιο και τη δημοκρατία μας. Το πολιτικό πρόταγμα «Δικαιοσύνη Παντού» του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ξεκινάει από την Πάτρα και τον Αλέξη Τσίπρα, εκτείνεται σε κάθε πόλη, χωριό, νησί, νομό και περιφέρεια, θα είναι ασταμάτητο και θα νικήσει σαν ούριος άνεμος τον φόβο και την απελπισία!

Θα τα πούμε όλες και όλοι αύριο στις 8:00 στην Πλατεία Γεωργίου!

Κώστας Μάρκου, Γιατρός Ενδοκρινολόγος, Ομ. Καθηγητής Παν/μίου Πατρών, Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις