Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το "Fast X" κυριαρχεί τη νέα εβδομάδα - Δείτε το πρόγραμμα προβολών των Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από 18 έως 24/5/2023

Το "Fast X" κυριαρχεί τη νέα ε...

Η μοναδική άλλη καινούρια ταινία είναι το Γαλλικό φιλμ "Ο Τελευταίος Χορός" του Σεντρίκ Κλαπίς

Καθαρά εκλογική η νέα κινηματογραφική εβδομάδα ωστόσο την ίδια ώρα οι σινεφίλ και ιδίως οι λάτρεις της αδρεναλίνης και των γρήγορων αυτοκινήτων έχουν κάθε λόγο να χαίρονται καθώς στις σινε-προβολές πρωτοστατεί το νέο, 10ο στη σειρά φιλμ του franchise των Μαχητών των Δρόμων, «Fast X» με τον Βιν Ντίζελ και πάλι πρωταγωνιστή.

Η ταινία θα αποτελέσει την αφετηρία της τριλογίας του Fast όπως ο πρωταγωνιστής Βιν Ντίζελ αποκάλυψε στην πρεμιέρα του «Fast X» στην Ρώμη, ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η επική σειρά που ξεκίνησε το 2001!

Εξασφαλίστε την θέση σας στο www.options-cinemas.gr και απολαύστε την καλύτερη κινηματογραφική εμπειρία συντροφιά με το πιο ζεστό και νόστιμο ποπ κορν της πόλης, μας προτρέπουν τα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών από την Πέμπτη 18 έως και την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 έχει ως εξής:

Αίθουσα 5 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο, στις 20.00 καθημερινά & στις 23.00 καθημερινά εκτός Κυριακής,

Αίθουσα 4 στις 18.00 καθημερινά, και στις 21.00 καθημερινά εκτός Κυριακής,

Αίθουσα 3 στις 19.00 καθημερινά, και στις 22.00 καθημερινά εκτός Κυριακής,

Αίθουσα 6 στις 21.30 μόνο την Πέμπτη και το Σάββατο,

Αίθουσα 7 στις 22.30 καθημερινά εκτός Κυριακής

"Fast X"

Σκηνοθεσία: Louis Leterrier

Σενάριο: Justin Lin, Dan Mazeau & Gary Scott Thompson

Παίζουν οι ηθοποιοί: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Helen Mirren, Jordana Brewster, Sung Kang, ο Jason Momoa και οι Ludacris (Christopher Bridges), John Cena, Rita Moreno, Brie Larson, Alan Ritchson, Charlize Theron, Cardi B, Tyrese Gibson.

Διάρκεια: 141 λεπτά

Η ταινία ξεκίνησε να παίζεται σε preview την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023.

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: Περιπέτεια δράσης

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Οι "Μαχητές των Δρόμων – Fast and the Furious" αποκτούν τη δέκατη (10η) ταινία τους, το «Fast X», που σηματοδοτεί τα τελευταία κεφάλαια μίας από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως, η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της και συνεχίζει δυναμικά με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές, όπως όταν ξεκίνησε. Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ. Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (στο ρόλο ο μυώδης Τζέισον Μομόα του "Aquaman") ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Αίθουσα 1 στις 20.30 καθημερινά εκτός Κυριακής

«En Corps – O Tελευταίος Χορός»

Η ταινία «Ο Τελευταίος Χορός», σε σκηνοθεσία του Σεντρίκ Κλαπίς, κάνει πρεμιέρα στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από τη Spentzos Film.

Η Ελίζ νόμιζε ότι είχε την τέλεια ζωή: τον ιδανικό σύντροφο και μια καριέρα ως μπαλαρίνα. Όλα γκρεμίζονται όταν τσακώνει τον φίλο της με την αναπληρώτρια χορεύτριά της, και αφού τραυματίζεται στη σκηνή, όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορέσει να χορέψει ξανά. Ο δρόμος για την φυσική αλλά και ψυχολογική ανάκαμψη θα την οδηγήσει, μακριά από το Παρίσι σε μία γραφική τοποθεσία, όπου οι φίλοι, ένας νέος έρωτας κα η ελευθερία του σύγχρονου χορού θα την βοηθήσουν να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της, αλλά πιο σημαντικά, με τον ίδιο της τον εαυτό.

Ο Τελευταίος Χορός / Rise / En Corps

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Κλαπίς

Σενάριο: Σαντιάγο Αμιγορένα, Σεντρίκ Κλαπίς

Μοντάζ: Αν-Σοφί Μπιόν

Μουσική: Τομά Μπανγκαλτέρ, Χοφές Σέκτερ

Πρωταγωνιστούν οι: Μαριόν Μπαρμπό, Πίο Μαρμάι, Ντενίς Πονταλιντές, Φρανσουά Σιβίλ.

Διάρκεια: 119 λεπτά

Χώρες παραγωγής: Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία

Έτος παραγωγής: 2022.

Αίθουσα 7 στις 20.10 καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου

"Love Again - Αγάπη, Ξανά"

Ρομαντική κομεντί Αμερικανικής παραγωγής 2023.

Η Mira (Priyanka Chopra Jonas) πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της και εκτονώνεται με ρομαντικά μηνύματα που στέλνει στον παλιό του αριθμό. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι αυτός ο αριθμός ανήκει πια στον δημοσιογράφο Rob (Sam Heughan), που συγκινείται από την ειλικρίνεια σε αυτά τα όμορφα κι εξομολογητικά μηνύματα. Όταν ο Rob αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο για τη Celine Dion, ζητάει τη βοήθειά της θρυλικής σταρ προκειμένου να βρει έναν τρόπο να συναντήσει τη Mira από κοντά... και να της κλέψει την καρδιά.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Jim Strouse.

Παίζουν οι: Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan, και η σταρ της ποπ Celine Dion στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Η ταινία στο Ελληνικό box office το 4ήμερο της πρεμιέρας της, 11-14/5/2023 έκοψε 1.714 εισιτήρια. Οι έως τώρα παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας σε 2 εβδομάδες είναι περίπου στα 8 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 8 στις 20.20 καθημερινά εκτός Κυριακής,

Αίθουσα 6 στις 21.30 καθημερινά εκτός Πέμπτης και σαββατοκύριακου

"Υπνωτιστές - Hypnotic"

Ο σταρ Μπεν Άφλεκ στη νέα αυτή ταινία σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, υποδύεται έναν ήρωα που βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία σειρά απίστευτων γεγονότων, σε μία προσπάθεια να βρει την εξαφανισμένη κόρη του.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους Eλληνικούς κινηματογράφους ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ ενώ θα πραγματοποιηθεί προβολή της & στο Μεταμεσονύκτιο τμήμα του φετινού Φεστιβάλ των Καννών.

Εκτός του γοητευτικού Μπεν Άφλεκ παίζουν και η Άλις Μπράγκα, ο Γουίλιαμ Φίχτνερ και οι Ντομινίκ Ρουρκ, Χάλα Φίνλυ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Η ταινία στην πρεμιέρα της στις Ελληνικές αίθουσες έκοψε σε 84 σινεμά, 7.657 εισιτήρια. Την ίδια ώρα πολύ μέτριο ήταν το ξεκίνημα του φιλμ στο εξωτερικό και ιδίως στις ΗΠΑ με τις έως τώρα εισπράξεις να είναι στα 2,9 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 1 στις 22.45 καθημερινά εκτός Κυριακής

"Winnie the Pooh: Blood and Honey - Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι"

Ταινία τρόμου Αγγλικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία Rhys Waterfield.

Διανομή από τη Neo Films.

Αφού ο Κρίστοφερ Ρόμπιν αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Καθώς αισθάνονται θυμωμένοι και εγκαταλελειμμένοι, οι δυο τους σύντομα αγριεύουν και βρίσκουν μια νέα πηγή τροφής, το αίμα.

Με αυτή τη νέα, ακόρεστη λαχτάρα, επιδίδονται σε μια βάναυση δολοφονική μανία, ξεκινώντας από τον Κρίστοφερ Ρόμπιν. 

Παίζουν οι: ΝΙΚΟΛΑΙ ΛΕΟΝ, ΚΡΑΙΓΚ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΝΤΟΥΣΙΤ, ΚΡΙΣ ΚΟΡΝΤΕΛ.

Διάρκεια: 84 λεπτά.

H ταινία που ανήκει στο είδος του φιλμ τρόμου – Slasher, βγήκε στις αίθουσες της Μ. Βρετανίας στις 10 Μαρτίου 2023.

Στο ελληνικό box office το φιλμ ξεκίνησε με 2.096 εισιτήρια.

Αίθουσα 7 στις 19.20 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 2 στις 21.20 καθημερινά πλην Κυριακής,

Αίθουσα 8 στις 22.20 καθημερινά πλην Κυριακής

"Guardians of the Galaxy Vol. 3 - Φύλακες του Γαλαξία 3"

Σε διανομή της Feelgood, έχει κυκλοφορήσει η νέα ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3» των Marvel Studios, με την αγαπημένη παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, που εδώ είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: James Gunn.

Παίζουν οι: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter, Maria Bakalova.

Η ταινία άνοιξε την περίοδο των θερινών μπλοκμπάστερ. Οι παγκόσμιες εισπράξεις της σε 2 εβδομάδες έχουν φτάσει τα 537 εκατ. δολάρια. Στη χώρα μας η νέα ταινία της Μάρβελ είναι στα 63.220 εισιτήρια σε σχεδόν 2 εβδομάδες σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr.

Διάρκεια: 149 λεπτά.

Αίθουσα 2 στις 17.50 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 19.40 καθημερινά

"H Έλα Μπέλα και τα Μαγικά της - Ella Bella Bingo"

Παιδική ταινία Animation Νορβηγικής παραγωγής.

Έτος παραγωγής: 2020

Διάρκεια: 75 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Άτλε Σόλμπεργκ Μπλάκσεθ, Φρανκ Μόσβολντ.

ΣΥΝΟΨΗ

Η Έλλα Μπέλα Μπίνγκο μαθαίνει πως ο καλύτερός της φίλος, ο Χένρυ, δεν έχει πάει ποτέ σε τσίρκο, και αποφασίζει να του φτιάξει ένα.

H ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Τις φωνές τους δανείζουν οι: Πέτρος Κονόμου, Σκεύος Πολυκάρπου, Εύρος Βασιλείου, Λουίζα Μιχαηλίδου, Θανάσης Δρακόπουλος, Μάρκος Δρουσιώτης, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Ζωή Κυπριανού, Άρης Κυπριανού, Νάτια Χαραλάμπους.

Το παιδικό αυτό φιλμ στο ξεκίνημα του στις Ελληνικές αίθουσες έκοψε 2.134 εισιτήρια.

 

Αίθουσα 3 στις 17.20 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 8 στις 18.20 καθημερινά

"Just Super - Απλώς Υπέροχη"

Νορβηγική παιδική ταινία ανιμέισον παραγωγής 2022 που προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Με γρήγορο ρυθμό και αστεία, η ταινία περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας αξιολάτρευτων πεισματάρηδων υπερηρώων που εξισορροπούν.

Για άλλη μια φορά ο Σούπερ Λάιον σώζει την πόλη!

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, εκτός από την εντεκάχρονη Χέντβιγκ. Επειδή ο Σούπερ Λάιον είναι ο πατέρας της και μια μέρα θα πάρει εκείνη τη θέση του. Κι εκείνη η μέρα φτάνει νωρίτερα απ’ όσο περίμενε. Αλλά η Χέντβιγκ, που δεν έχει ούτε ακροβατικές ούτε αθλητικές ικανότητες, φαντάζει πολύ αδέξια στον πατέρα της για να γίνει υπερηρωίδα και αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον ξάδερφό της. Η Χέντβιγκ πρέπει τώρα να αντιδράσει γρήγορα για να αποδείξει ότι είναι μια υπερ-ηρωίδα.

Διάρκεια: 76 λεπτά.

Διανομή από τη NeoFilms.

Η ταινία σε 2 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας κοντεύει τα 6.500 εισιτήρια.

Αίθουσα 6 στις 17.30 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 19.30 καθημερινά

Αίθουσα 1 στις 18.30 καθημερινά

"Super Mario Bros Η Ταινία"

Πολύ λίγα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να διεκδικήσουν τη διάκριση του ότι παραμένουν στη μνήμη του κοινού για δεκαετίες, και τα έπαιξαν πολλές διαφορετικές γενιές. Το Super Mario είναι ένα, αν όχι το μόνο, παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει για τον Ιταλό υδραυλικό με τις φόρμες που ονομάζεται Mario. Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι μπορεί να μην γνωρίζουν το ταπεινό του ξεκίνημα, αλλά σίγουρα το έχουν ακουστά σε κάποιο σχήμα ή μορφή του.

Η ταινία Super Mario προβάλλεται και μεταγλωττισμένη για τους μικρούς μας φίλους!

H σκηνοθεσία είναι των Άαρον Χόρβαθ και Μίχαελ Γελένικ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

*Η ταινία έχει σαρώσει εμπορικά. Στο εξωτερικό (ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος) σε 6 εβδομάδες προβολής της η παιδική αυτή ταινία έχει φτάσει σε εισπράξεις το 1 δις, 211 εκατ. δολάρια!

Στη χώρα μας μέχρι και σήμερα έχει κόψει 175.000 εισιτήρια.

Σκηνή από το "Fast X" με τον Βιν Ντίζελ.

Σκηνή από το "Fast X" με τον Βιν Ντίζελ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture