Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε Παραλία και Πεδίο Βολής Αρόης ο Πέτρος Ψωμάς

Σε Παραλία και Πεδίο Βολής Αρόης ο Πέτρος Ψωμάς

Περιοδείες και συναντήσεις με καταγραφή προβλημάτων

Στη δημοτική ενότητα Παραλίας Πατρών και στο Πεδίο Βολής στην Αρόη βρέθηκε την Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς, στο πλαίσιο των συνεχών περιοδειών του σπιράλ και των συναντήσεων με δημότες και φορείς σε όλη την έκταση του Δήμου Πατρέων.

Τον επικεφαλής της παράταξης συνόδευαν μέλη του σπιράλ: Η Ευαγγελία Βαβαρούτα και η Άκια Σταμάτη εκ μέρους της Πολιτικής Γραμματείας, ο Φάνης Παπακωνσταντόπουλος από το Πολιτικό Συμβούλιο, οι νέοι υποψήφιοι Βασίλης Γκλαβάς, Κωνσταντίνος Δούβρης, Δημήτρης Καλλές και Αλέξης Χριστακόπουλος και τα μέλη της παράταξης Μανόλης και Γιώργος Ορφανός.

Σε ανακοίνωση της παραραξης αναφέρεται: "

Στην Παραλία, κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής, άνθρωποι που ασχολούνται τοπικά με τον αθλητισμό και το επιχειρείν, δημότες από όλο το φάσμα της κοινωνίας κατέθεσαν στον Πέτρο Ψωμά και το επιτελείο του, προβλήματα και παράπονα σε σχέση με την καθημερινότητα και την απουσία τοπικής προοπτικής. 

Στο Πεδίο Βολής Αρόης η αντιπροσωπεία του σπιράλ παρακολούθησε μέρος του αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής L1 που διοργάνωνε ο Σκοπευτικός Αθλητικός Σύλλογος Πατρών (ΣΑΣΠ) καθώς και τις σχετικές απονομές. Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από την Πάτρα (από τον ΣΑΣΠ και την Ελληνική Σκοπευτική Ακαδημία Πάτρας) και από Αθήνα, Κόρινθο, Πειραιά, Καλαμάτα. Κεφαλονιά, Ναύπακτο και Αγρίνιο. Ο Πέτρος Ψωμάς συζήτησε με σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών και ενημερώθηκε από τους πατρινούς χρήστες της τεράστιας υποδομής για τα ζητήματα που τους απασχολούν και τις τεράστιες προοπτικές του χώρου, του αθλήματος και κατ’ επέκταση της πόλης. 

Ο Πρόεδρος του ΣΑΣΠ, Γιώργος Μπαντζής και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Νικολακόπουλος ενημέρωσαν τους ανθρώπους του σπιράλ για την πρακτική σκοποβολή που είναι σήμερα «το πιο αναπτυσσόμενο άθλημα, παγκοσμίως», για τις ελλείψεις του συγκεκριμένου χώρου και τις δεσμεύσεις χρήσης που απορρέουν από την παραχώρηση της έκτασης από το Γενικό Επιτελείο Στρατού στην Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας και την περαιτέρω ενοικίαση στους σκοπευτικούς συλλόγους της πόλης.

Ο Πέτρος Ψωμάς δήλωσε εντυπωσιασμένος από το Πεδίο Βολής, τις δυνατότητες χρήσης του και κυρίως τις ευκαιρίες περαιτέρω αξιοποίησης και ανάπτυξης που θα δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις -εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα- για τη φιλοξενία αγώνων παγκόσμιας εμβέλειας στην Πάτρα. Σημειώνεται πως στη γειτονική Κόρινθο θα διοργανωθεί την επόμενη εβδομάδα ένα διεθνές meeting πρακτικής σκοποβολής (με 524 αθλητές από 40 χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής) και κατόπιν το  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τον Σεπτέμβριο, με συμμετοχή 1600 αθλητών! «Την ίδια ώρα στην Πάτρα αθροίζουμε ακόμα χαμένες ευκαιρίες» δήλωσε με έκπληξη ο υποψήφιος δήμαρχος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις