Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτω Αχαΐα: Έκλεβαν ρεύμα για τα σπίτια τους- 8 συλλήψεις

Κάτω Αχαΐα: Έκλεβαν ρεύμα για τα σπίτια ...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, οκτώ ημεδαποί (τέσσερις άνδρες – τέσσερις γυναίκες).

Σύμφωνα με την αστυνομία, ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Σύλληψη δυο ανήλικων για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο 17χρονες (ημεδαπή - αλλοδαπή), διότι βρισκόμενες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφαίρεσαν από έναν άνδρα και την κόρη του, που ήταν πελάτες το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, κλειδιά, ακουστικά (airpods) και μια συσκευή εντοπισμού, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη για κλοπή


Συνελήφθη, χθες στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας 16χρονος, διότι την 13-5-2023 στην Κάτω Αχαΐα αφαίρεσε δίκυκλο ημεδαπού άνδρα, το οποίο στην συνέχεια διέθεσε σε συγγενικό του πρόσωπο, προκειμένου να το χρησιμοποιεί ως μεταφορικό μέσο.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας προέκυψε ότι ο 16χρονος χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας αφαίρεσε φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψε αμέσως μετά την τέλεση της κλοπής. Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των ανηλίκων για
παραμέληση της εποπτείας τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (6,9) γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου και το χρηματικό ποσό των (195) ευρώ, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη  με καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής, σύμφωνα με καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πάτρας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, τεσσάρων μηνών και έξι ημερών για κλοπή και παράβαση του
νόμου περί όπλων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύλληψη  για καλλιέργεια ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς τουΤμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας  ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δασική έκταση, κοντά σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς τρία δενδρύλλια κάνναβης, σύμφωνα με  την αστυνομία.

Σύλληψη για κλοπή


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, δυο ημεδαπές γυναίκες, διότι προχθές το μεσημέρι, αφαίρεσαν από άνδρα, με την μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.


Σύλληψη αλλοδαπού με καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Λευκοχώρι, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και δέκα ημερών για υπόθεση ναρκωτικών, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις