Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: 25χρονος έσπευσε να βοηθήσει σε φωτιά και πέθανε από ηλεκτροπληξία

Κρήτη: 25χρονος έσπευσε να βοηθήσει σε φ...

Η φωτιά ξέσπασε μετά από άσκοπους πυροβολισμούς

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στα Σφακιά της Κρήτης με έναν 25χρονο να χάνει τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Φραγκοκάστελλου. Ο νέος σκοτώθηκε, από καλώδιο μεταφοράς ρεύματος υψηλής τάσης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το καλώδιο κόπηκε στη διάρκεια ρίψης άσκοπων πυροβολισμών μετά από κοινωνική εκδήλωση σε περιφερειακό δρόμο της περιοχής και στη συνέχεια προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά. Ο 25χρονος βλέποντας τις σπίθες έσπευσε να την σβήσει. Ωστόσο την στιγμή που πλησίασε στο σημείο υπέστη ηλεκτροπληξία.

Η είδηση βύθισε στο πένθος όλη την τοπική κοινωνία με την Ένωση Απανταχού Σφακιανών να εκφράζει τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του 25χρονου μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση αναφέρει:
  
«Μαύρο πέπλο σκεπάζει τα Σφακιά τη σημερινή ημέρα. Για τον τραγικό και αδόκητο θάνατο του συνεπαρχιώτη μας Νίκου Καγιαδάκη, του Παναγιώτη και της Άννας, νέου που κοσμούσε τον τόπο καταγωγής του, εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και νάχει καλοστρατιά στη γειτονιά των αγγέλων. Ας είναι ελαφρύ το Σφακιανό χώμα που θα σε δεχτεί στην αγκαλιά του. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου στις πέντε το απόγευμα, στο κοιμητήριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, στα Νομικιανά».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις