Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γιατί ξέμεινε δις το κέντρο από ρεύμα επί ώρες;

Πάτρα: Γιατί ξέμεινε δις το κέντρο από ρ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τα δυο συμβάντα

Δυο τυχαία συμβάντα, άφησαν το κέντρο της πόλης της Πάτρας, χωρίς ρεύμα, τις προηγούμενες ημέρες.

Η πρώτη διακοπή σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας και η δεύτερη το απόγευμα τις Τετάρτης, αφήνοντας μάλιστα χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες επιχειρήσεις σε ώρες εργασιακής αιχμής, δημιουργώντας μια προβληματική κατάσταση σε όλο το εύρος του κέντρου.

Η διακοπή της Δευτέρας, ξεκίνησε πολύ νωρίς το πρωί και σε κάποιες περιπτώσεις το ρεύμα επανήλθε λίγο πριν το μεσημέρι, ενώ η δεύτερη εκτεταμένη διακοπή ξεκίνησε λίγο πριν τις 8 το βράδυ και έφτασε να επανέλθει το ρεύμα μέχρι και μετά από τρείς ώρες, από το ύψος της πλατείας Γεωργίου έως την περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Ποιοι όμως ήταν οι δύο λόγοι που συνέβησαν οι διακοπές ρεύματος; Ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ Θόδωρος Κανελλόπουλος, ερωτώμενος από το thebest.gr, έλυσε την απορία: «Πρόκειται για δυο τυχαία γεγονότα. Την πρώτη ημέρα, η διακοπή οφείλονταν σε ένα πουλί σε ένα δίστηλο με τάσεις κοντά στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ και η δεύτερη οφειλόταν σε βλάβη σε ένα υπόγειο δίκτυο. Δεν αφορά υπερφόρτωση του δικτύου ή κάτι άλλο, ήταν τυχαία γεγονότα που συνέβησαν μέσα σε δυο ημέρες».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις