Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Η Ρία Κολοβού αποχώρησε, οι Κόκκινοι πήγαν Μαϊάμι

Survivor All Star: Η Ρία Κολοβού αποχώρη...

Δείτε βιντεο

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και η Ρία Κολοβού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το  Survivor All Star , αφήνοντας στον Άγιο Δομίνικο τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Νίκο Μπάρτζη και τον… ρέκορντμαν, Σπύρο Μαρτίκα!

Πέρα από την αποχώρηση, όμως, το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είχε κι ένα τεράστιο έπαθλο, ένα από τα μεγαλύτερα μέχρι σήμερα: ταξίδι στο Μαϊάμι και παρακολούθηση του Grand Prix της Formula 1!

Οι Κόκκινοι έφαγαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και έκαναν βόλτες στο βραδινό Μαϊάμι, πριν πάνε σε ξενοδοχείο να ξεκουραστούν και την επόμενη μέρα στο Grand Prix της Formula 1 για να δεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον… κούκλο Λεκλέρκ.

Και αφού οι Κόκκινοι περιέγραψαν πόσο ωραία πέρασαν στο Μαϊάμι, είχε φτάσει η ώρα για την ανακοίνωση του παίκτη που θα άφηνε οριστικά το Survivor All Star. Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Μπάρτζης και Σπύρος Μαρτίκας άκουσαν με… ανακούφιση τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα της Ρίας Κολοβού.

Η παίκτρια των Μπλε προσπάθησε να παρηγορήσει τη Στέλλα, με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά, λέγοντας πως φεύγει γεμάτη και ευτυχισμένη. Και τους κάλεσε όλους… σπίτι της, γιατί πολύ χάρηκε που τους γνώρισε.

Το Survivor All Star, λόγω του debate ενόψει των εκλογών και του β’ ημιτελικού της Eurovision, όπου συμμετέχει η Ελλάδα, δεν θα μεταδοθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight