Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολιγόωρος νυκτερινός αποκλεισμός στον Ανισόπεδο Κόμβο της Περιμετρικής Πατρών στα Μποζαΐτικα

Πάτρα: Ολιγόωρος νυκτερινός αποκλεισμός ...

Από τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης 10/05/2023 έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας

Ολιγόωρος νυκτερινός αποκλεισμός της εισόδου/εξόδου από/προς Αθήνα στον Ανισόπεδο Κόμβο Πατρών – Κ1 της Περιμετρικής Πατρών στα Μποζαΐτικα θα ισχύσει σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού την Τετάρτη 10/5/2023 μετά τις 8 το βράδυ και έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 11/5.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών Βαριάς Συντήρησης στους αρμούς συστολοδιαστολής της γέφυρας Β602 (περί τη Χ.Θ. 205,7) της Περιμετρικής Πατρών, θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρος αποκλεισμός στην κατεύθυνση προς Αθήνα μεταξύ των Χιλιομετρικών Θέσεων 206,1- 205,0 του Α/Κ 26 (Πατρών-Κ1) από τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης 10/05/2023 έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας.

Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται στην οδό Διοδώρου και θα επανέρχεται μέσω κατάλληλης σήμανσης στη συμβολή της με τον αυτοκινητόδρομο.

Η κυκλοφορία προς Πύργο δεν επηρεάζεται και θα κινείται κανονικά επί της Περιμετρικής Πατρών.

Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων ή τεχνικού προβλήματος, οι εν λόγω εργασίες θα υλοποιηθούν την επόμενη νύχτα της Πέμπτης 11/5/2023 προς Παρασκευή 12/5/2023.

Η Ολυμπία Οδός όπως προσθέτει στην ανακοίνωση της, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις