Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Δ/νση εκπαίδευσης βράβευσε με ειδικό έπαινο τους μαθητές που βρήκαν πορτοφόλι και το παρέδωσαν στις αρχές

Πάτρα: Η Δ/νση εκπαίδευσης βράβευσε με ε...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με ειδικό έπαινο βραβεύτηκαν από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι μαθητές που βρήκαν προ ημερών πορτοφόλι γεμάτο χρήματα στην πλατεία Γεωργίου και το παρέδωσαν στις αρχές.

Τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 8.15 π.μ, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, η Διευθύντρια κ. Πιερρή Ευγενία, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, βράβευσε με ειδικό έπαινο: «για ιδιαίτερες πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς και για πράξεις που εκφράζουν πνεύμα ανιδιοτελούς φιλαλληλίας» τέσσερις μαθητές του 7ου Γυμνασίου Πάτρας, που βρήκαν και παρέδωσαν στην Ασφάλεια Πατρών, ένα  πορτοφόλι που περιείχε το ποσό των 720 ευρώ, 10 πιστωτικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα, που ανήκαν σε κάποιο συμπολίτη μας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν γονείς των μαθητών και η διευθύντρια του σχολείου τους.

Μεταξύ άλλων, η κ. Πιερρή Ευγενία δήλωσε πως : «Οι μαθητές μας, με την πράξη τους αυτή, αναμφίβολα αποτέλεσαν παράδειγμα εντιμότητας και ήθους για τους συμμαθητές τους, αλλά και για όλους μας. Συγχαρητήρια ανήκουν στους γονείς τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς για τις αρχές που τους εμφύσησαν. Είμαστε υπερήφανοι για αυτούς,  γιατί η συγκεκριμένη πράξη τους σπανίζει στις μέρες μας. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στην ζωή τους και κάθε επιτυχία, με την ίδια πάντα τιμιότητα και ευσυνειδησία που επέδειξαν.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις