Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Θλίψη για το χαμό της Ζωής Τσούση

Ηλεία: Θλίψη για το χαμό της Ζωής Τσούση

Η Ζωή Τσούση 60 ετών, χήρα Χρήστου Βενιζέλου (Ματσέου), που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια, έμελλε ο Μάης των λουλουδιών να είναι ο πρώτος και ο τελευταίος μήνας της ζωής της.

Βαρύ πένθος σκόρπισε ο άδικος και πρόωρος χαμός της Ζωής Τσούση τα ξημερώματα του Σαββάτου βυθίζοντας στη θλίψη, τη μοναχοκόρη της Νατάσα Βενιζέλου, τα αδέρφια της και τους φίλους της.
Η Ζωή Τσούση 60 ετών, χήρα Χρήστου Βενιζέλου (Ματσέου), που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια, έμελλε ο Μάης των λουλουδιών να είναι ο πρώτος και ο τελευταίος μήνας της ζωής της.

Η Ζωή ήταν μια αληθινή μαχήτρια ζωής, που έδινε δύναμη σε όλους και είχε καταφέρει να κερδίσει όλες τις μάχες που είχε κληθεί να παλέψει μέχρι τώρα, όλες εκτός από την τελευταία…

Νικημένη από νεοπλασματική νόσο και μετά από πολυήμερη παραμονή σε νοσηλευτικό ίδρυμα έχοντας διαρκώς δίπλα της τη λατρεμένη της Νατάσα που δεν έφυγε ούτε για μια στιγμή από το πλευρό της, πάλεψε σκληρά και επίμονα με το θεριό, δεν του χαρίστηκε, όμως αυτό κατάφερε να την κερδίσει και να την πάρει κοντά του για να «συναντήσει» το σύζυγο της Χρήστο, όπου από εκεί «ψηλά» θα προσέχουν πλέον και οι δυο μαζί, τη μοναχοκόρη τους Νατάσα.

Η είδηση του θανάτου της διαδόθηκε αστραπιαία στον τόπο καταγωγής της το Βούναργο, στο Λαμπέτι όπου κατοικούσε με την κόρη της και στην ευρύτερη κοινωνία της Ηλείας η οποία ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή ως άνθρωπος καθώς και μέσα από την επαγγελματική της δραστηριότητα ως έμπορος ετοίμων ενδυμάτων.

Η κηδεία της θα γίνει στις 12:00 αύριο το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λαμπετίου, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11:30.

πηγή εφημερίδα Πατρίς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις