Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο υπ. Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Γεώργιος Τσίρης, επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων

Ο υπ. Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Γεώργιος...

"Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων είναι το Νοσοκομείο που ως γονείς εμπιστευόμαστε για τα παιδιά μας"

Ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ. Αχαΐας Γιώργος Τσίρης, επισκέφθηκε το  Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και συναντήθηκε με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Ασπασία Ρηγοπούλου.  Συζήτησαν  για την προοπτική του  Νοσοκομείου Παίδων, για τις νέες πτέρυγες που ετοιμάζονται και την διαδικασία εξοπλισμού του  με καινούρια ιατρικά μηχανήματα. Επίσης του δόθηκε η ευκαιρία να ξεναγηθεί στις υπηρεσίες και να συνομιλήσει  με το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων είναι σημείο αναφοράς στις δομές υγείας του Νομού μας και της ευρύτερης περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το νοσοκομείο εδώ και πολλά χρόνια με τις προσπάθειες του διοικητικού και επιστημονικού προσωπικού,  υπηρετεί περισσότερους από έναν σκοπούς  και συγκεκριμένα, την παροχή φροντίδαςυγείας στον παιδιατρικό πληθυσμό́ ευθύνης του, την ειδίκευση και συνεχή εκπαίδευση και την επιμόρφωσηιατρών, νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών υγείας και την συνεργασία με τα νοσηλευτικά ιδρύματα και άλλεςμονάδεςυγείας της υγειονομικήςπεριφέρειας για την ανάπτυξη και αναβάθμισησυνολικά της παρεχόμενηςφροντίδαςυγείας.

Είχα την χαρά να επισκεφθώ την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Ασπασία Ρηγοπούλου, η οποία ήδη και στο σύντομο διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων της, έχει δείξει απτά δείγματα γραφής για την ανάπτυξη και την ενίσχυση του Νοσοκομείου.

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων είναι το Νοσοκομείο που ως γονείς εμπιστευόμαστε για τα παιδιά μας.

Το στηρίζουμε και είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για την ευόδωση των σκοπών του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις