Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χριστίνα Αλεξοπούλου στην ΕΡΤ: Η αυτοδυναμία είναι εθνική ανάγκη

Χριστίνα Αλεξοπούλου στην ΕΡΤ: Η αυτοδυν...

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» με τους δημοσιογράφους κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο και κα Χριστίνα Βίδου

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλουμίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» με τους δημοσιογράφους κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο και κα Χριστίνα Βίδου και τόνισε τη σημασία που έχει η επιλογή μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την πορεία της χώρας.

Η κα Αλεξοπούλου εξήγησε τους λόγους που η οικονομία και η ασφάλεια απαιτούν ισχυρή κυβέρνηση, όπως άλλωστε το ζητούν οι Έλληνες πολίτες, ως ανάγκη εθνικής σημασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να χρησιμοποιήσει την απλή αναλογική για τη δημιουργία κλίματος πολιτικής αστάθειας με σκοπό το δικό του όφελος, ενώ η Νέα Δημοκρατία άλλαξε τον εκλογικό νόμο για να δώσει στη χώρα σταθερότητα και προοπτική.

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας καταλήγοντας, μίλησε για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που διακρίνεται για τις ρεαλιστικές του προτάσεις, για ανάπτυξη και επενδύσεις με καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, ώστε βάζοντας τον πήχη ψηλά να φτάσει η Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Αυτό δεν γίνεται με κυβέρνηση ανοχής ή ηττημένων, αλλά με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις