Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «εμφανίστηκε» αλλά φήμες για την υγεία του οργιάζουν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «εμφανίστηκε» αλ...

Δείτε βιντεο

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να «εμφανίστηκε, αλλά στην Τουρκία οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του συνεχίζουν να οργιάζουν, παρά τα όσα λέει η Άγκυρα, που έχει τονίσει ότι ο πρόεδρος της χώρας αντιμετωπίζει απλά μια ιογενή γαστρεντερίτιδα.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ήταν εξαφανισμένος εδώ και καιρό, «εμφανίστηκε» χθες διαδικτυακά δίνοντας έστω και… από μακριά το παρόν στην εκδήλωση στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ακουγιού.

Η διαδικτυακή εμφάνισή του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όμως, δεν κατόρθωσε να καταλαγιάσει τον σάλο που έχει ξεσπάσει για την υγεία του προέδρου της Τουρκίας, ειδικά μετά τις απανωτές ματαιώσεις επίσημων εμφανίσεών του.

Τα σενάρια ότι ο Τούρκος πρόεδρος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας (κάποιες φήμες μιλούσαν για εγκεφαλικό και άλλες για καρδιολογικά προβλήματα) συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν και όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, τα τουρκικά ΜΜΕ εικάζουν ότι «ο Ερντογάν ίσως να έχει κάτι σοβαρό».

«Δεν επιστρέφει στις συγκεντρώσεις, έχει αργές κινήσεις, παγωμένο βλέμμα, μειωμένη ικανότητα κρίσης», σχολιάζουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία για την κατάσταση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Φατίχ Πορτακάλ, παρουσιαστής του Sozcu TV ανέφερε: «Το ζήτημά μας είναι η κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διότι και σήμερα ανακοινώθηκε πως δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του και ως πολίτες αυτής της χώρας προσπαθούμε να καταλάβουμε το τι συμβαίνει. Σαν να υπάρχει κάτι σοβαρό. Δεν ξέρω ακριβώς αλλά ο ίδιος ο Ερντογάν είχε ζητήσει να αυξήσει τους ρυθμούς της εκστρατείας, ενώ έλεγαν πως θα ασχοληθούν με τις σεισμοπληκτες περιοχές», είπε ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Eνώ τώρα ο υπουργός υγείας λέει το συντομότερο δυνατό ο πρόεδρος θα επιστρέψει στην προεκλογική εκστρατεία, δηλαδή δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει ο Ερντογάν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις; Άλλο στέλεχος του κόμματος του λέει πως ίσως το πρόγραμμα του χαλαρώσει. Μήπως είναι κάτι παραπάνω απο μια μόλυνση. Ίσως. Διότι το τελευταίο διάστημα βλέπουμε τις κινήσεις του Ερντογάν. Αργό περπάτημα, αργές κινήσεις, παγωμενο βλέμμα σαν να έχει μειωθεί η ικανότητα κρίσης του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις