Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την 6η ΥΠΕ και το Αστυνομικό Μέγαρο επισκέφθηκε η Κατερίνα Σολωμού

Την 6η ΥΠΕ και το Αστυνομικό Μέγαρο επισ...

Η κ. Σολωμού επισήμανε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και να ενισχυθούν τα Κέντρα Υγείας αστικού τύπου & της υπαίθρου και τα νοσοκομεία

Με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας - ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, συναντήθηκε η καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Σολωμού.

Η συνάντηση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και η κ. Σολωμού επισήμανε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και να ενισχυθούν τόσο τα Κέντρα Υγείας αστικού τύπου και της υπαίθρου, όσο και τα νοσοκομεία.

Έθεσε επίσης το ζήτημα της μετακίνησης ιατρών από την Πάτρα σε νοσοκομεία της περιφέρειας και τι πρέπει να γίνει ούτως ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Από την πλευρά του ο κ. Καρβέλης την ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες του όσον αφορά τα θέματα που του ετέθησαν.

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο

Επίσης, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας Κατερίνα Σολωμού, κόρη του αείμνηστου Γρηγόρη Σολωμού, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας όπου συναντήθηκε με τους Ταξιάρχους Α. Μαρτζάκλη και  Θ. Τσάτσαρη και τον διευθυντή Άμεσης Δράσης Γ. Χατζηπαυλίδη όπου συζήτησαν θέματα προστασίας του πολίτη αλλά και για την ενίσχυση των σωμάτων ασφαλείας. Στη συνέχεια περιηγήθηκε τους χώρους του Αστυνομικού Μεγάρου και συνομίλησε με τους παριστάμενους αστυνομικούς και το πολιτικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις