Παρών όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία
Στο Αγρίνιο βρίσκεται αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στον δημοτικό κινηματογράφο «Ανεσις» σε μεγάλη συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος.
Όπως είναι φυσιολογικό στη συγκέντρωση παραβρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και όμορες εκλογικές περιφέρειες.
Το παρών δίνουν ακόμη ο πρ. Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, οι υπ. δήμαρχοι Αγρινίου Δημ. Τραπεζιώτης, Αμφιλοχίας Αθ. Τορουνίδης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, πρ. βουλευτές κλπ.
«Το ΠΑΣΟΚ στις 21 Μαϊου θα είναι ένα ισχυρό κόμμα-πρωταγωνιστης της νέας εποχής» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας την ομιλία του. Τον κ. Ανδρουλάκη προλόγισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία, Γιώργος Ζήσιμος.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








