Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη λιτανεία στην Παναγία Τρυπητή συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δερβενίου

Στη λιτανεία στην Παναγία Τρυπητή συμμετ...

Πήρε μέρος για 2η συνεχή χρονιά η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής (Παναγίας Τρυπητής)

Στον λαμπρό εορτασμό της Παναγίας Τρυπητής στο γειτονικό Αίγιο το πρωί της Παρασκευής 21 Απριλίου 2023 έλαβε μέρος & η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.

Πιο συγκεκριμένα, για 2η συνεχή χρονιά η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης πήρε μέρος στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Πολιούχου του Αιγίου, Ζωοδόχου Πηγής (Παναγίας Τρυπητής) το πρωί της Παρασκευής 21 Απριλίου 2023!

Η Φιλαρμονική, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Παναγιώτη Παναγάκου, απέδωσε μουσικά κατά τη διάρκεια της πομπής, αποσπάσματα από τα κλασικά έργα “Jupiter” (Ζεύς) του Gustav Holst σε διασκευή για μπάντα του Γεράσιμου Κουτσαγγέλη, αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Μεσολογγίου “Διονύσιος Σολωμός” και “Gladiator - Μονομάχος” του Hans Zimmer σε διασκευή για μπάντα του Δημήτρη Μίχαλου, αρχιμουσικού της Δημοτικής Φιλαρμονικης Αιγείρας “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις