Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐας-ΣΥΡΙΖΑ: Ο Θεμιστοκλής Μπάκας στον αερολιμενάρχη Αράξου

Αχαΐας-ΣΥΡΙΖΑ: Ο Θεμιστοκλής Μπάκας στον...

Η ανακοίνωση

Συνάντηση με τον αερολιμενάρχη Αράξου Γιώργο Γκουβίτσα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Θεμιστοκλής Μπάκας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας συναντήθηκε με τον  αερολιμενάρχη Αράξου, Γιώργο Γκουβίτσα, από τον οποίο  ενημερώθηκε για τα προβλήματα του αεροδρομίου.

Οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, το οποίο δυστυχώς δεν έχει αγκαλιαστεί όσο θα έπρεπε από την πόλη και τους φορείς της, παρουσιάζουν προβλήματα. Τα σημαντικότερα είναι ο πλημμελής κλιματισμός των χώρων και των γραφείων. Κι αυτό καθώς η φωτιά που είχε ξεσπάσει στο σύστημα κλιματισμού, πριν από μερικά χρόνια, είχε ως επίπτωση την υπολειτουργία του, με ότι αυτό συνεπάγεται για την άνεση των τουριστών αλλά και των εργαζομένων. Πρόβλημα, επίσης, εντοπίζεται και στον ελλιπή φωτισμό, εφόσον οι πυλώνες παραμένουν μακροχρόνια ασυντήρητοι.

Τέλος ο εξωτερικός χώρος του αεροδρομίου (μία έκταση περίπου 200 στρεμμάτων), χρήζει άμεσης αποψίλωσης, δεδομένου ότι πλησιάζουμε στην έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

 Επίσκεψη και στο Ρίο

 Εξάλλου, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας συναντήθηκε και με την πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Ρίου Νικολίτσα Μπετιχαβά, από την οποία  ενημερώθηκε για τα χρονίζοντα και άλυτα προβλήματα της περιοχής.

Τα σημαντικότερα είναι οι πλημμύρες και η διάβρωση της παραλιακής ζώνης του Ρίου, καθώς και οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου του προαστιακού, που βρίσκεται σε αδράνεια. Σύμφωνα με την πρόεδρο, είναι αδικαιολόγητο να μην έχουν ολοκληρωθεί οι υπέργειες υποδομές του, και μάλιστα σε μια κατοικημένη περιοχή για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών".

 

 

Η συνάντηση με την πρόεδρο της δημοτικής...

Η συνάντηση με την πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Ρίου Νικολίτσα Μπετιχαβά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις