Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το μουσείο της Lady Gaga στο Las Vegas

Το μουσείο της Lady Gaga στο Las Vegas

Δωρεάν είσοδος

Βραβευμένη με Oscar και με Grammy η μοναδική Lady Gaga έχει το δικό της μουσείο στο Las Vegas, που ονομάζεται «Haus of Gaga/Las Vegas» και φιλοξενείται στο Park MGM Resort & Casino, που είναι το πρώην Monte Carlo.

H Lady Gaga εκτός από τραγουδίστρια με εξαιρετικές δυνατότητες και μάλιστα σε διαφορετικά είδη μουσικής, είναι γνωστή παγκοσμίως και ως πολυσυζητημένο fashion icon, με φορέματα, αξεσουάρ και εμφανίσεις, που συνήθως σηκώνουν θύελλες σχολίων τόσο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όσο και στα κοινωνικά δίκτυα.

Μία εκτενής συλλογή ρούχων και αντικειμένων, που έχει φορέσει και έχει χρησιμοποιήσει η καλλιτέχνις τα τελευταία δέκα χρόνια, εκτίθενται στο μουσείο της, που η επίσκεψη σε αυτό αποτελεί μία μοναδική εμπειρία και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τουριστών από όλο τον κόσμο.

Το Μουσείο λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες συλλογές memorabilia ενός και μόνο καλλιτέχνη, την οποία έχει φροντίσει ο προϊστάμενος που έχει η Gaga στα θέματα μόδας, ο πολύ εμπνευσμένος Nicola Formichetti.

 

Ξεχωρίζουν μέσα από την πλούσια συλλογή, ορισμένα κομμάτια που συζητήθηκαν ιδιαιτέρως και άφησαν εποχή στον κόσμο της μόδας, όπως το φόρεμα με τα αληθινά κομμάτια νωπού κρέατος, που είχε φορέσει η Lady Gaga στην τελετή των MTV Video Music Awards του 2010, η φορεσιά που χρησιμοποίησε στην μοναδική εκτέλεση του «Paparazzi» στην τελετή των MTV Video Music Awards του 2009, η τουαλέτα του Versace που φόρεσε στην ορκωμοσία του Αμερικανού Προέδρου Joe Biden, όπου τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, η ενδυμασία του Alexander McQueen που φόρεσε στο βίντεο κλιπ του «Alejandro» και άλλα πολλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight