Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφτασε στην Αχαΐα και την Πάτρα το Άγιο Φως- ΦΩΤΟ

Έφτασε στην Αχαΐα και την Πάτρα το Άγιο Φως- ΦΩΤΟ

Από τα Ιεροσόλυμα

Έφτασε στην Αχαΐα το Άγιο Φως. Στην Αθήνα η πτήση που το μετέφερε προσγειώθηκε από τα Ιεροσύλυμα λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ

Η άφιξη του με αεροσκάφος Α320neo της AEGEAN πραγματοποιήθηκε γύρω στις 20:40, ενώ εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η διανομή του σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η πρώτη στάση στην Αχαΐα έγινε στην Ακράτα λίγο μετά τις 10. Στην Πάτρα το Άγιο Φως αφίχθη ένα περίπου τέταρτο πριν τις 11 το βράδυ και δόθηκε στον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο από τον κ. Κατσανιώτη.

Το Άγιο Φως στην Αχαΐα. ΣΕΑ Ακράτας η πρώτη στάση! έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο Ανδρέας Κατσανιώτης και κοινοποίησε σχετικές φωτογραφίες

 

«Με αίσθημα σεβασμού και ταπεινοφροσύνης παρέλαβα το 'Αγιο και Ανέσπερο Φως από τα χέρια του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεοφίλου Γ', εκπροσωπώντας και φέτος την Ελληνική Κυβέρνηση», ανέφερε ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης σε δήλωσή του κατά την επιστροφή του στην Αθήνα με το 'Αγιο Φως.

Στην αποστολή για την τελετή αφής και μεταφοράς του Αγίου Φωτός, εκτός από τον υφυπουργό Εξωτερικών, μετείχαν ο Έξαρχος του Πανάγιου Τάφου στην Ελλάδα Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος, πρόεδρος της Διακοινοβουλευτικής Συνόδου Ορθοδοξίας και τα μέλη της Συνόδου: Θανάσης Δαβάκης βουλευτής της ΝΔ και Γιάννης Σαρακιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.Ακόμα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης, πρόεδρος της επιτροπής απόδημου ελληνισμού της Βουλής και ο εκπρόσωπος Ιεράς Συνόδου Θεόκλητος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις