Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έβρος: Θρήνος για τον 46χρονο που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο

Έβρος: Θρήνος για τον 46χρονο που σκοτώθ...

Σκοτώθηκε στο δρόμο της επιστροφής από το σπίτι για τη δουλειά.

Ο 46χρονος οδηγός βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ενώ επέστρεφε από τη δουλειά στην οικογένειά του, το αυτοκίνητο του αλλοδαπού μπήκε στο δικό του ρεύμα κυκλοφορίας από το αντίθετο στην Εγνατία Οδό.

Με τη μετωπική σύγκρουση να είναι σφοδρή και το τροχαίο πολύνεκρο.

Συνολικά 6 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 6 τραυματίστηκαν.Ο Έβρος παραμένει ανάστατος και οι δικοί του άνθρωποι συντετριμμένοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος που μετέφερε τους μετανάστες δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης που του έκαναν στον οικισμό της Μάκρης, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα. Στη συνέχεια, το όχημα εντοπίστηκε να έχει μπει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής στο ύψος της περιοχής Κόμαρος και να έχει συγκρουστεί μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος.

Ο θάνατος του άτυχου άντρα ήταν ακαριαίος. Τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών και από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν οι 6 νεκροί και οι 6 τραυματίες. Η τραγική είδηση έγινε γρήγορα γνωστή, με στενούς συγγενείς του 46χρονου να ανεβαίνουν πλέον τον δικό τους Γολγοθά.

Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις