Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη του Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Επίσκεψη του Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα στο...

Η ανακοίνωση

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊα, Θεμιστοκλής -Ανδρέας Μπάκας, ενημερώνει για την επίσκεψή του, στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

"Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας Κώστα Πελετίδη.  

Στο επίκεντρο της συζήτησης, το υψηλό ποσοστό ανεργίας το οποίο κυριαρχεί στην Αχαΐα και ιδιαίτερα στο Δήμο Πατρέων με αποτέλεσμα οι νέοι άνθρωποι να εγκαταλείπουν την περιοχή.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης η περιοχή μας φιγουράρει στις πρώτες θέσεις.  

Συζήτησαν για την έλλειψη των υποδομών, ενώ ο κ.Μπάκας επισήμανε την ανάγκη λειτουργίας του Εμπορικού Λιμανιού, της τουριστικής ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου καθώς και την διαχρονική αποβιομηχανοποίηση της περιοχής.

Επιπλέον ο κ. Μπάκας στάθηκε στην σημαντική συνεισφορά του Πανεπιστημίου Πατρών στην οικονομία της περιοχής ως αναπτυξιακού βραχίονα, ενώ αναφέρθηκε και στο υψηλό κόστος στέγασης που αντιμετωπίζει πλέον και η Πάτρα.

Ο κ. Μπάκας ενημέρωσε τον Δήμαρχο Πατρέων για μοντέλα στεγαστικής πολιτικής που λειτουργούν ήδη σε Δήμους του εξωτερικού με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μη ξεχνάμε ότι ο Θεμιστοκλής Μπάκας είναι οικονομικός αναλυτής με εξειδίκευση στη στεγαστική πολιτική, προτάσεις του οποίου έχουν υιοθετηθεί από χώρες της Ε.Ε."  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις