Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στον Πύργο μιλά σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Στον Πύργο μιλά σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Τι θα ανακοινώσει για την Ηλεία

Τον Πύργο Ηλείας επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρί στις 19:00.

Μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν την Ηλεία εδώ και δεκαετίες θα θίξει στην ομιλία του στον Πύργο, σήμερα στις 7 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο χώρο του Πάρκου Ξυστρή θα μιλήσει στους φίλους του κόμματος και θα σταθεί στην αντιπαράθεση και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα με την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη Θα δώσει το σύνθημα της μεγάλης αντεπίθεσης της κεντροαριστεράς στις εκλογές της 21ης Μαΐου και θα ανεβάσει ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης, ζητώντας από την κοινωνία της Ηλείας να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

 
Ο Αλέξης Τσίπρας στην δεύτερη ομιλία του στο Πάρκο Ξυστρή τα τελευταία χρόνια - η πρώτη στις 28 Ιανουαρίου 2020 - αναμένεται να σταθεί στα προβλήματα του νομού, όπως στις ελλείψεις στη δημόσια υγεία, προαναγγέλοντας σημαντικές ενισχύσεις από την κυβέρνηση του, εφόσον αυτό αποτελέσει την επιθυμία του ελληνικού λαού σε ενάμιση μήνα.

Στον τομέα της οικονομίας θα προαναγγείλει την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του τουρισμού, με ενίσχυση της ρευστότητας αλλά και στήριξη του εισοδήματος στον πρωτογενή τομέα, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς.

Στο σκέλος της εκπαίδευσης ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ανακοινώσει από το Πάρκο Ξυστρή και τον Πύργο, την επιστροφή και επαναλειτουργία των τμημάτων που είχε η Ηλεία στην Τριτοβάθμια, πριν σβήσει το νομό από τον ακαδημαϊκό χάρτη η Νίκη Κεραμέως και η Νέα Δημοκρατία.

Τέλος στο θέμα των υποδομών, ο Αλέξης Τσίπρας θα δεσμευτεί για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Πάτρα - Πύργος - Τσάκωνα, αλλά και την υλοποίηση του επίσης σημαντικού δρόμου, Αρχ. Ολυμπία - Βυτίνα - Τρίπολη. Ακόμα θα αναφερθεί στην πρόθεση της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την επαναλειτουργία και τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ηλεία, αλλά και τις παρεμβάσεις που σχεδιάζονται να γίνουν για την ανάδειξη δύο μεγάλων λιμνών του νομού, αυτής του Καϊάφα και του Πηνειού.

Στο Πάρκο Ξυστρή αναμένεται να βρεθούν, ο Διονύσης Καλαματιανός και οι πέντε από τους υποψήφιους βουλευτές που έχουν ανακοινωθεί, στελέχη του κόμματος, και εκατοντάδες φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, για να ακούσουν τον Αλέξη Τσίπρα και να δώσουν το δικό τους μήνυμα ενόψει των εθνικών εκλογών.

πηγή ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις