Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: «Ο γιος μου δεν έχει κάνει τίποτα» λέει η μητέρα του τράπερ που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 19χρονης

Κρήτη: «Ο γιος μου δεν έχει κάνει τίποτα...

Παραδόθηκαν ο γνωστός τράπερ και ο συνεργάτης του

Ξεσπά η μητέρα του γνωστού Έλληνα τράπερ, που μαζί με έναν εκ των συνεργατών του κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό σε βάρος 19χρονης φοιτήτριας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης φοιτήτριας, το βράδυ της περασμένης Κυριακής βρισκόταν σε μπαρ της παλαιάς πόλης του Ρεθύμνου. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, ηλικίας 24, 30 και 23 ετών, εκ των οποίων ήταν ο ένας γνωστός τράπερ. Όλοι βρίσκονταν στην Κρήτη στο πλαίσιο συναυλίας. Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η 19χρονη, στο τέλος της βραδιάς, έφυγε από το μαγαζί με τον έναν από αυτούς και πήγαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, με την γυναίκα να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.

Η φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε στην καταγγελία της ότι στο δωμάτιο πήγαν και οι άλλοι δύο άνδρες και όλοι μαζί προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, ενώ εκείνη δεν ήταν σε θέση να αντισταθεί λόγω της μέθης.

Κρήτη: Παραδόθηκαν ο γνωστός τράπερ και ο συνεργάτης του

Ο 24χρονος τράπερ και ο 23χρονος συνεργάτης του, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως το μεσημέρι της Τετάρτης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Την εξέλιξη, είχε προαναγγείλει και ο δικηγόρος του 24χρονου. Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχει συλληφθεί ήδη ένας 30χρονος, μέλος της παρέας που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της 19χρονης.

«Ο γιος μου δεν έχει κάνει τίποτα»
Μιλώντας στο Tlive, η μητέρα του τράπερ τόνισε ότι: «είναι ψευδές, αυτό έχω να πω. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα και δεν έχει κάνει τίποτα. Οπότε τον πιστεύω. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και από όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί το DNA του γιου μου. Δεν κρύβεται το παιδί μου, είναι στις Αρχές αυτή τη στιγμή, δεν κρύβεται, δεν αναζητείται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις