Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Γ. Καρβουνιάρης συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρ. Μπούρα

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Γ...

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην υποχρηματοδότηση του Πανεπιστημίου Πατρών από το Υπουργείο Παιδείας & την Περιφέρεια καθώς και στην κατάσταση της Πανεπιστημιακής Εστίας

Ο δημοσιογράφος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καρβουνιάρης, συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστο Μπούρα και τους Αντιπρυτάνεις Παναγιώτη Δημόπουλο και Βασίλειο Βασιλειάδη και ενημερώθηκε εκτενώς για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Πάτρας.

Σε ανακοίνωαή του ο υποήφιος Βουλευτής αναφέρει: "Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην υποχρηματοδότηση του Πανεπιστημίου Πατρών από το Υπουργείο Παιδείας και την Περιφέρεια καθώς και στην κατάσταση της Πανεπιστημιακής Εστίας. Επίσης στη συνάντηση συζητήθηκε και το κρίσιμο ζήτημα των επιθέσεων αδέσποτων ζώων στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καρβουνιάρης δεσμεύτηκε όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ότι όπως έπραξε ως δημοσιογράφος, έτσι και με την πολιτική του ιδιότητα θα συνδράμει εκτός από την ανάδειξη και στην επίλυση των προβλημάτων καθώς και στη μείζονα προσπάθεια της σύνδεσης του Πανεπιστημίου με την πόλη των Πατρών.

Ο Πρύτανης, Χρήστος Μπούρας, χάρισε στον Γ. Καρβουνιάρη το λεύκωμα του Σήφη Μπουζάκη για την Ιστορία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ιδρύματος με τη διεθνή ακτινοβολία και διαδρομή από το 1964.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις