Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρσάκειο για bullying σε 15χρονο: Θα κινηθούν πειθαρχικές διαδικασίες

Αρσάκειο για bullying σε 15χρονο: Θα κιν...

Έρευνες τόσο για τους εμπλεκόμενους μαθητές όσο και για τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών ανακοίνωσε η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία

Ανακοίνωση για το επεισόδιο bullying σε βάρος 15χρονου μαθητή από συμμαθητές του στο Αρσάκειο Ψυχικού  εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας (3/4) η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία-Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία.

Στην ανακοίνωση προς τους γονείς των μαθητών που φοιτούν στο Αρσάκειο η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία αναφέρει ότι «θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες, ώστε να διερευνηθεί η ευθύνη των εμπλεκομένων μαθητών από τα αρμόδια όργανα (Σύλλογο Διδασκόντων)».

Παράλληλα η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία υπέβαλε κατεπείγον αίτημα για ΕΔΕ για τυχόν ευθύνες εκπαιδευτικών.

Η ανακοίνωση από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία για το περιστατικό στο Αρσάκειο

Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών που φοιτούν στα Σχολεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας ότι εντός τής ημέρας (3/4/2023) θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες, ώστε να διερευνηθεί η ευθύνη των εμπλεκομένων μαθητών από τα αρμόδια όργανα (Σύλλογο Διδασκόντων). Ομοίως υπεβλήθη ήδη κατεπείγον αίτημα για Ένορκη Διοικητική Εξέταση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας για τυχόν πειθαρχικές ευθύνες εκπαιδευτικών σχετικά με το συμβάν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις