Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Θεέ μου, άνθρωποι πέφτουν»: Απίστευτα πλάνα από δυστύχημα με αερόστατο στο Μεξικό

«Θεέ μου, άνθρωποι πέφτουν»: Απίστευτα π...

Το αερόστατο που επέβαινε άτυχο ζευγάρι έπιασε φωτιά

Τραγικό τέλος βρήκε ζευγάρι στο Μεξικό, όταν το αερόστατο στο οποίο επέβαιναν έπιασε φωτιά.

Το δυστύχημα, που σημειώθηκε λίγα λεπτά αφότου πόζαραν για μία τελευταία οικογενειακή φωτογραφία μπροστά από το αερόστατο, είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης του ζευγαριού.

Νεκροί είναι ο 50χρονος Χοσέ Νολάσκο και η 38χρονη σύζυγός του, Βιριδιάνα Μπεσερίλ, όπως επιβεβαίωσαν οι μεξικανικές αρχές.

Το ζευγάρι καταγόταν από την πόλη Caujimalpa de Morelos, που απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από το Μέξικο Σίτι. Το τραγικό περιστατικό καταγράφηκε από τρομοκρατημένους θεατές, οι οποίοι μοιράστηκαν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αερόστατο φαίνεται να κατεβαίνει γρήγορα καθώς παραδίνεται στις φλόγες. Οι επιβαίνοντες, όπως φαίνεται στα ανατριχιαστικά πλάνα, επιχείρησαν να πηδήξουν από το αερόστατο.

Πήδηξε από το αερόστατο η κόρη του ζευγαριού
 Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, η κόρη του ζευγαριού, που αναγνωρίζεται ως Ρετζίνα Ιτζάνι, επίσης βρισκόταν στο αερόστατο. Τραυματίστηκε, αλλά αναμένεται να επιβιώσει. Το κορίτσι πιστεύεται ότι κατάφερε να πηδήξει από το αερόστατο, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα δεύτερου βαθμού και κάταγμα στο χέρι. Όσον αφορά την ηλικία της, δεν είναι σαφής καθώς, κάποιες από τις αναφορές την προσδιορίζουν στα 13 έτη, ενώ κάποιες αναρτήσεις αναφέρουν το κορίτσι ως 23χρονη.

Ακόμα, στο αερόστατο φέρεται να επέβαινε και ένας πιλότος ο οποίος, ωστόσο, ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πάνω από τον προϊσπανικό ερειπωμένο χώρο του Τεοτιχουακάν, ακριβώς βόρεια της πόλης – ένα δημοφιλές μέρος τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες που πραγματοποιούν βόλτες με αερόστατα.

«Θεέ μου, άνθρωποι πέφτουν», ακούγεται να λέει στα ισπανικά από το έδαφος ένας θεατής, στο ανατριχιαστικό βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα. Ένα άτομο πέφτει στο έδαφος, ενώ ένα δεύτερο άτομο πηδά αμέσως μετά. Δεν είναι σαφές αν πρόκειται για τη Ρεγγίνα ή τον πιλότο που αναζητείται. Όπως αναοίνωσε την Κυριακή η αστυνομία του Μέξικο Σίτι, τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις