Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Γη της ελιάς: Η Αθηνά δέχεται απειλές για τη ζωή της

φωτο glomex

φωτο glomex

Δείτε το βίντεο

Η Αθηνά επισκέπτεται τον Μιχάλη και, τρομοκρατημένη, του λέει ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον που θέλει να τη σκοτώσει. Ο αυτόπτης μάρτυρας που ήταν παρών στη διακίνηση ναρκωτικών καίει τον Άρη.

Ο Δημοσθένης, υπό άκρα μυστικότητα, πουλάει τους ελαιώνες του στην Ιουλία. Η Δήμητρα εντοπίζει κι άλλες μελανιές στο σώμα της μικρής Φιλιώς και ζητάει από τον παππού της να κάνει αμέσως καταγγελία.

Το υλικό από τις κάμερες ενοχοποιεί τον Κυριάκο και η αστυνομία κινείται αστραπιαία για να τον συλλάβει. Ο Άγγελος, καταρρακωμένος, ζητάει από τον Λυκούργο να τον βοηθήσει να πάρει την κηδεμονία της εγγονής του.

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», που θα προβληθεί από την Κυριακή μέχρι την Παρασκευή στις 21:00.

Κυριακή 2 Απριλίου
Επεισόδιο 143
Ο Στάθης ανησυχεί μήπως ο Δημοσθένης μάθει την αλήθεια για τον Φίλιππο και την Ειρήνη, γνωρίζοντας ότι θα ξεσπάσει έντονα στην Ασπασία. Η Δήμητρα δίνει όλο και μεγαλύτερο ερωτικό πάτημα στον Κυριάκο, θέλοντας να τον παγιδέψει. Η Μυρτάλη προσλαμβάνει την Αντωνία στο εργαστήριο. Ο Άρης συνεχίζει να λέει ψέματα στην Εύα για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Ο Δημοσθένης ασκεί πίεση στον Κωνσταντίνο ώστε να συνεχίσουν τις παρανομίες, αλλά ο Κωνσταντίνος αρνείται κατηγορηματικά. Ο Αποστόλης με την Αναστασία περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι. Η Αλκμήνη εξομολογείται στην Αντωνία ότι είχε αισθήματα για τη Δήμητρα και η Αντωνία δείχνει αρχικά ότι δεν την πειράζει.

Η Ευτυχία πηγαίνει μαζί με την Άννα για να διαλέξει νυφικό. Η Δήμητρα εντοπίζει κι άλλες μελανιές στο σώμα της μικρής Φιλιώς και ζητάει από τον παππού της να κάνει αμέσως καταγγελία. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος βοηθάει την Ειρήνη να φύγει κρυφά από το σπίτι της.

Δευτέρα 3 Απριλίου
Επεισόδιο 144
Η Βασιλική είναι κάθετα αντίθετη με την απόφαση του Φίλιππου να βοηθήσει την Ειρήνη, θεωρώντας πως αυτή η κίνηση θα τον φέρει σε ρήξη με τον Δημοσθένη και θα κινήσει υποψίες. Η Ισμήνη επιμένει στον ισχυρισμό ότι χώρισε με τον Κωνσταντίνο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, ενώ παράλληλα παλεύει να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, βλέποντας τη ζωή της να διαλύεται.

Η Ασπασία αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στον Δημοσθένη και του επιβάλλει την παρουσία της Δήμητρας στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης, υπό άκρα μυστικότητα, πουλάει τους ελαιώνες του στην Ιουλία. Η Μαργαρίτα, η Αθηνά, η Χάιδω κι ο Λυκούργος επιστρέφουν στη Μάνη.

Ο Λυκούργος συνειδητοποιεί πως η κόρη του μετακόμισε πάλι στο πατρικό της και δεν έχει ιδέα τι έχει μεσολαβήσει. Η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι της και εξομολογείται στον Λεωνίδα πως πηγαίνει ακόμα στο σχολείο. Η Δήμητρα εντοπίζει νέες ζωγραφιές της Φιλιώς που καθρεφτίζουν τον ψυχισμό της μικρής, αναγκάζοντας τον Κουράκο και τον Μιχάλη να αναλάβουν δράση. 

Τρίτη 4 Απριλίου
Επεισόδιο 145
Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ψάχνουν την Ειρήνη, ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική τούς λένε ψέματα για να την καλύψουν. Μετά τις καινούριες ζωγραφιές που ανακάλυψε η Δήμητρα στο δωμάτιο της Φιλιώς, ο Εισαγγελέας δίνει άδεια παρακολούθησης του σπιτιού με κρυφές κάμερες. Η Αλκμήνη ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει με την Αντωνία.

Η Ευτυχία και ο Γιώργης διαλέγουν προσκλητήρια γάμου. Η Μυρτάλη προτείνει στον Αλέξη να ανοίξουν δικό τους εστιατόριο. Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τον ελαιώνα του και ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει εκεί επ’ αόριστον. Η Αθηνά επισκέπτεται τον Μιχάλη και, τρομοκρατημένη, του λέει ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον που θέλει να τη σκοτώσει.

Τετάρτη 5 Απριλίου
Επεισόδιο 146
Ο Λυκούργος προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο, αλλά οι προσπάθειές του είναι άκαρπες. Η Αθηνά υποψιάζεται πως ο Αλέξης βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές απειλές που δέχεται και ο Μιχάλης αναλαμβάνει να του τρίξει τα δόντια για μία ακόμη φορά. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία αγωνιούν για την Ειρήνη, ενώ η Βασιλική μοιράζεται κάποιες πληροφορίες με τη θεία της για να την καθησυχάσει.

Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας, φοβούμενος το μπλέξιμο με τον πατέρα της, αποφασίζει να χωρίσει με την Ειρήνη. Η Ευτυχία διαλέγει νυφικό, όμως τη στοιχειώνει ακόμα ο φόνος του Ανέστη και δεν μπορεί να χαρεί τη νέα της ζωή. Ο Άρης κρύβει ένα πακέτο με ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας, θεωρώντας πως αυτή η κρυψώνα είναι ασφαλής. 

Πέμπτη 6 Απριλίου
Επεισόδιο 147
Το υλικό από τις κάμερες ενοχοποιεί τον Κυριάκο και η αστυνομία κινείται αστραπιαία για να τον συλλάβει. Ο Άγγελος, καταρρακωμένος, ζητάει από τον Λυκούργο να τον βοηθήσει να πάρει την κηδεμονία της εγγονής του. Ο Πότης εξακολουθεί να πολιορκεί την Άννα, όμως εκείνη δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στο φλερτ του.

Η Αθηνά στρέφεται στον Κουράκο προκειμένου να βρει ποιος την απειλεί. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης στριμώχνει εκ νέου τον Αλέξη, ο οποίος αρχίζει να πανικοβάλλεται. Ο Δημοσθένης, υπό την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Λεωνίδα να του πει πού βρίσκεται η κόρη του. Ο αυτόπτης μάρτυρας που ήταν παρών στη διακίνηση ναρκωτικών καίει τον Άρη. 

Παρασκευή 7 Απριλίου
Επεισόδιο 148
Η Αρετή «καρφώνει» στην Ασπασία και τον Δημοσθένη ότι είδε την Ειρήνη στην καφετέρια και τρέχουν άμεσα εκεί για να την πείσουν να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η αντίδραση της Ειρήνης όμως δεν θα τους αρέσει καθόλου. Στο μεταξύ, ο Κουράκος ανακρίνει την Εύα, η οποία επιμένει πως δεν ξέρει για τα κρυμμένα ναρκωτικά στο σπίτι της. Ο μόνος που πιστεύει στην αθωότητά της είναι ο Χρήστος.

Η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι ο Στέφανος χώρισε με την Ελένη και η χαρά της δεν περιγράφεται. Παράλληλα, ο Λυκούργος προχωράει το διαζύγιο της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο. Ο Άρης λέει στον Δημοσθένη ότι η αστυνομία βρήκε τα ναρκωτικά και συνέλαβε την Εύα. Ο Δημοσθένης, έξαλλος με την οικονομική ζημία, δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και τον απειλεί. Ο Άρης για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πού έχει μπλέξει.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Με τον Νίκο Γαλανό
Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια Καρακώστα
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

πηγή tetragwno.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight