Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ανδρικές μπλούζες: Tips για να διαλέξεις τις καλύτερες!

Ανδρικές μπλούζες: Tips για να διαλέξεις...

Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την ντουλάπα σας;

Ανδρικές μπλούζες: Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την ντουλάπα σας; Το στυλ για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Σε όλους μας αρέσει να είμαστε στη μόδα, φορώντας παράλληλα ρούχα που μας αρέσουν και που μας κολακεύουν. Πολλοί πιστεύουν ότι το στυλ ενός άντρα είναι κάτι απλό και διαμορφώνεται πολύ εύκολα. Ίσως και να ισχύει κάποιες φορές, μιας και τα βασικά items επιλογής του είναι λιγότερα και αυτό κάνει την διαδικασία επιλογής πιο εύκολη.

Τα τελευταία χρόνια όμως η μόδα αποτελεί σημαντικό κομμάτι στις ζωές όλων μας. Έτσι και ο ανδρικός πληθυσμός, έχει την ανάγκη να φοράει ρούχα που αναδεικνύουν την προσωπικότητά του. Μιλώντας για τις ανδρικές μπλούζες - που αποτελεί βασικό κομμάτι κάθε ντουλάπας ενός άνδρα - τα t-shirts και κοντομάνικα, είναι αυτά που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση.

Τα τελευταία χρόνια όμως η μόδα αποτελεί σημαντικό κομμάτι στις ζωές όλων μας. Έτσι και ο ανδρικός πληθυσμός, έχει την ανάγκη να φοράει ρούχα που αναδεικνύουν την προσωπικότητά του. Μιλώντας για τις ανδρικές μπλούζες - που αποτελεί βασικό κομμάτι κάθε ντουλάπας ενός άνδρα - τα t-shirts και κοντομάνικα, είναι αυτά που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση.

Πώς θα διαλέξουμε όμως τις καλύτερες ανδρικές μπλούζες;
Ξεκινάμε από τα βασικά και πιο σημαντικά tips, για να προχωρήσουμε στη συνέχεια σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπλούζες ανδρικές, t-shirts και φούτερ, είναι τα κομμάτια που επιλέγει ένας άντρας να φορέσει περισσότερο στην καθημερινότητά του. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι το προσωπικό στυλ του καθένα. Για παράδειγμα, αν το outfit του είναι γενικότερα πιο κλασικό, επιλέγουμε μία κομψή μπλούζα. Αν του αρέσει να είναι πιο άνετος και χαλαρός, κυκλοφορώντας με casual ρούχα, επιλέγουμε κάτι με στάμπα, ή περισσότερο χρώμα.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο χρώμα. Φροντίζουμε το χρώμα της ανδρικής μπλούζας να ταιριάζει γενικά με την παλέτα χρωμάτων που φοράει κάποιος στην καθημερινότητά του. Αν για παράδειγμα του αρέσουν τα σκούρα χρώματα, επιλέγουμε κάτι σε μαύρο ή μπλε. Από την άλλη, αν είναι fan των ζωντανών χρωμάτων, μπορούμε να επιλέξουμε ένα κόκκινο ή ένα πράσινο.

 

 

 

Έπειτα, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα της μπλούζας. Μας ενδιαφέρει το υλικό να είναι υψηλής ποιότητας, και ανάλογα την εποχή να είναι πιο ζεστό ή πιο ελαφρύ.

Για ζεστές γυναικείες μπλούζες, μπορείτε να δείτε τις προτάσεις της MODIVO εδώ https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha/blouzes-fleece/blouzes

Το μέγεθος είναι άλλη μία σημαντική παράμετρος όταν ψάχνουμε να αγοράσουμε ανδρικές μπλούζες. Καλό είναι να κοιτάμε τον οδηγό μεγεθών, αλλά να έχουμε υπόψη και τα γούστα του καθένα. Αν κάποιος προτιμάει πιο φαρδιές και χαλαρές γραμμές, μπορούμε να επιλέξουμε μεγαλύτερο μέγεθος από το κανονικό. Η άνεση αποτελεί κλειδί για την επιλογή κάθε ρούχου, για το λόγο αυτό φροντίζουμε να επιλέγουμε άνετα ρούχα, με υφές που ταιριάζουν στο δέρμα μας.

Επιπλέον tips για να επιλέξετε σωστά τα ρούχα σας
Πέρα από τα παραπάνω βασικά χαρακτηριστικά, δίνουμε βάση και σε άλλα πράγματα, όπως το προσωπικό γούστο και ταυτόχρονα την χρήση της μπλούζας. Για παράδειγμα, ένα κλασικό πολο μπλουζάκι, είναι ιδανική επιλογή για έναν άνδρα, καθώς μπορεί να φορεθεί στις καθημερινές του δραστηριότητες, στο γραφείο αλλά και στην βόλτα.

Αν χρειάζεται κάτι πιο ιδιαίτερο, π.χ. για διακοπές, επιλέγουμε κάτι πιο ανάλαφρο, κάτι με χρώμα ή ιδιαίτερο design, που θα ταιριάξει απόλυτα με βερμούδες, σορτς, ακόμα και μαγιό.

Υπάρχουν και περιπτώσεις που το ντύσιμο ενός άντρα είναι αυστηρό και κλασικό, οπότε σε αυτήν την περίπτωση επιλέγουμε ίσιες γραμμές, περισσότερο στενές από το συνηθισμένο, υψηλής ποιότητας υφάσματα και περισσότερο κλασικά χρώματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά