Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε το όνομα που ...

Ο συμβολισμός που κρύβει το όνομα που θα πάρει

Μοναδικές στιγμές ζει η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια πριν από τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ιάν Στρατή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στην τελευταία της ανάρτηση αποκάλυψε για πρώτη φορά το ξεχωριστό όνομα που θα πάρει η κόρη της.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία της και ανακοίνωσε πως το μωράκι της θα πάρει το όνομα Ολίβια και θα έχει νονά την καλή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου. Επίσης, θέλησε να εξηγήσει λεπτομερώς τι συμβολίζει το όνομα που επέλεξε.

Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της: «Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η @dorettapapadimitriou_official) Προέρχεται από το λατινικό oliva “ελιά”. Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει “ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα”. Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου».

Από την πρώτη στιγμή η ανάρτηση στο Instagram έχει πλημμυρίσει από ευχές των διάσημων φίλων της, μεταξύ των οποίων της Βάλιας Χατζηθεοδώρου, του Fipster, της Ράνιας Θρασκιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight