Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σασμός: Το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει εξαφανιστεί

Σασμός: Το όπλο του φόνου του Στεφανή έχ...

Σε απόγνωση ο Μαθιός

Όσο ο Αντώνης δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, η Μαρίνα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο νοσοκομείο. Όσα θα δούμε από την Δευτέρα 27 Μαρτίου έως την Πέμπτη 30 Μαρτίου στη σειρά “Σασμός“.

Δευτέρα 27 Μαρτίου – Επεισόδιο 104
Η μέρα του χειρουργείου του Αντώνη πλησιάζει γεμίζοντας την Μαρίνα με αγωνία. Παράλληλα η Αργυρώ θα της κάνει δύο αποκαλύψεις, που θα την αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Η Ντίνα ζητά από το Βαγγέλη να χωρίσουν, ενώ και η Νάντια με το Μανόλη αποφασίζουν να μείνουν φίλοι. Η Αιμιλία παίρνει την δυσκολότερη απόφαση της ζωής της, αφήνοντας τον Παύλο διαλυμένο.

 Τα αποτελέσματα του τεστ DNA κλονίζουν τους Σταματάκηδες, την ώρα που ένας μεγάλος κίνδυνος πλησιάζει. Το γράμμα του Κώστα πέφτει στα χέρια του πλέον ακατάλληλου ανθρώπου και η αντίστροφη μέτρηση για το Μαθιό φαίνεται να έχει ξεκινήσει.

Τρίτη 28 Μαρτίου – Επεισόδιο 105
Μανόλης και Νάντια φτάνουν σε μια σημαντική συνειδητοποίηση, ενώ η Βασιλική αγωνιά για την τύχη της.

Ο Μαθιός επιδιώκει μια συνάντηση με τον Βρουλάκη που κρέμεται από τα χέρια της Στέλλας, ενώ ο Ευθύμης παίρνει απ’ τον Λευτέρη μια πληροφορία που ίσως του σώσει τη ζωή. Κι ενώ ο Τόλης νομίζει πως ο εχθρός του είναι πια ο Παντελής, το γράμμα του φτάνει στα πιο επικίνδυνα χέρια. Καθώς η καταιγίδα πλησιάζει και είναι έτοιμη να ξεσπάει η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο ο Αντώνης χαροπαλεύει.

 Τετάρτη 29 Μαρτίου – Επεισόδιο 106
Όσο ο Αντώνης δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, η Μαρίνα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο νοσοκομείο. Η Αργυρώ προσπαθεί να ισορροπήσει στις νέες εξελίξεις με τον Αστέρη και τη Βασιλική να τη στηρίζουν.

Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους, ενώ η Νάντια δέχεται μία πρόταση. Στο μεταξύ, ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού και ο Λευτέρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη.

 Πέμπτη 30 Μαρτίου – Επεισόδιο 107
Ο Μαθιός βρίσκεται σε απόγνωση συνειδητοποιώντας ότι το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει εξαφανιστεί. Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον καθησυχάσει και μαζί αναλαμβάνουν δράση. Η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη. Η Νάντια φεύγει οριστικά από το σπίτι των Σταματάκηδων, ένας εφιάλτης από το παρελθόν της, όμως, θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα.

Ο Ευθύμης ερευνά τα όσα έμαθε από το γράμμα του Κώστα, ενώ ο Τόλης θα έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην καντίνα. Ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight